Harry Potter - igen!

Hallå bloggen!
Nu är jag hemma från träningen. Har precis duschat och känner mig äkta ren xD. Nu när jag kom hem och kollade telefonen såg jag att jag hade två sms som väntade på mig. Hmm, tänkte jag. Ett måste iallafall vara från Malin, och om det var något som var viktigt så var det andra hennes också. Fast sen kom jag på, hon visste att jag inte skulle svara förrän efter 21. Hmm, läskiga tankar flög upp direkt i skallen på mig, men när jag väl hade kollat mobilen märkte jag att det inte var från den personen som mina tankar flög åt. Det andra sms:et var från Mona (min flöjtlärare) och där stog det att Lyran hade övning imorgon och att hon och två andra lärare skulle vara där som stöd för nya medlemmar. Och med nya medlemmar syftade hon naturligtvis på mig. Så dit ska jag imorgon kl. 19-21. Så tyvärr ingen träning för mig imorgon! Tyvärr säger jag... ;) Så det blir mycket flöjt imorgon, och lite allt annat!  Trevligt =)

Nu ska jag invadera sängen med mej själv och Harry Potter. Han är ju så sexig med sin trollstav och de runda glasögonen ;)

Kramar <3

Träning


Nu sticker jag snart och tränar, eller rättare sagt bli lite svettig! Kristina hänger också med och skakar rumpan till macarena-dansen, hahah! Förlåt! Men den dansen är så kul xD Well well :)

Ses senare ikväll!

Puss på er <3




Here comes Goodbye

Hallå bloggen!
Idag var det en riktigt seg dag i skolan bara så ni vet. Jobbiga lektioner, äcklig mat och halva klassen tvättar händerna innan maten för att riskera att inte få svininfluensan. I och med att 1/4 av klassen är sjuk och att det verkar som om influensan sprider sig väldigt snabbt, sätter det sig som ett bi i huvudet att man ska göra allt för att inte bli smittad. Haha, verkar som om alla utom jag gör det. Jag har nog inte fattat vad svininfluensan faktiskt innebär och vad den gör med kroppen. Behöver läsa lite om den innan jag ska börja oroa mig riktigt. Och det lär inte hända på ett tag, har annat som kommer före i pluggväg. Nu ska jag börja plugga på tyskan och spanskan igen. Att inte kunna spanska och tyska glosor, eller i vilket språk som helst, som man har fått i läxa, och som oftast brukar förhöras muntligt, och sen inte kunna, tycker jag är hemskt pinsamt.

Senare ikväll ska jag träna, Maria har fått med mig som vanligt med att tjata hela dagen. Och som vanligt lyckas hon alltid. Fasen också. Men behöver nog någon som tvingar mig, annars skulle jag aldrig gå. Får hoppas att regnet håller uppe dock, vill inte bli dyngsur innan jag tränat! Tiden nu innan träningen ska tillbringas inne på Glosboken.se!

Kramar =)

Godnatt :*

Nu har jag precis spelat ett parti kort med Josse och Alexander. Vann inte precis varje gång, men ibland lyckas man allt! ;)

Nu är jag dödstrött och eftersom jag börjar vid 8.00 imorgon ska jag gå sängen till mötes!

Godnatt :*

Kommer inte på en rubrik..

Nu har jag pluggat och nötat glosor att det räcker för idag! Orkar verkligen inte mer. Rörigt om nåt blir det ju. Det kommer inte ta lång tid förrän jag kommer att skriva "y" istället för "und" i tyskan som betyder och. Har ni tänkt på en grej? När man ska skriva "och" blir det ibland att jag istället missar tangenterna helt och skriver "ich", det ligger i exakt samma följd. Hmm, dumt det där ;)

Ute regnar det massor, och jag funderar på att göra en kopp grönt té och ta fram Harry Potter boken nu när jag inte gör något annat vettigare :P

Puss på er <3

 


090830

Hallå bloggen!
Jag slapp drömma om spindlar med långa ben. Sms:ade nyheterna till Josse i Katrineholm. Hon sa att det var synd att jag inte kunde mms:a en bild, tyvärr, då var den redan död och nerspolad! Hehe :P

Nu ska jag logga in på glosboken. se! En sida som tillåter dig att plugga glosor samtidigt som du sitter inne på datorn! Riktigt smidigt ;) Me like.. grr.. xD Haha!

Har lite glosor att plugga på. Både tyska och spanska tills Tisdag! Lika bra att sätta igång. Satt lite med det igår men kom på mycket annat som var mycket roligare att göra. Spenderade många timmar till att fundera över hur mycket man ska avslöja av sitt liv i uppsatsen! Hmm, försöker komma på alla vändpunkter i mitt liv. Kan nog ta ett tag =).

Det går inte att plugga utan musik! Och bara för att min dator i källaren är knäpp igen - windows kan inte starta för att något inte är installerat, får Lalle hjälpa mig med när han kommer nästa gång! Försökte sätta på thevoice webradio, men inte heller det funkade  (dock på mamma och pappas dator), testade Rixfm. Funkade inte. Till slut gav jag upp och satte radion på Tv:n istället!

Funkar ju också! =)

Nu ska jag börja, kramar <3

 


No need to second guess

Hej bloggen! Förlåt för en värdelös uppdatering! Det blev inte att jag bloggade igår, det var fullt upp. Hann helt enkelt inte med! Efter skolan tog jag, Maria och Malin en latte på Stigs. Selma joinade efter två timmar på ett ungefär. Jag stack hem och städade som en idiot inför filmkvällen som vi skulle ha senare. Ringde till Malin A samtidigt och flåsade i luren som en hund - trevligt! Sen mötte jag Malin T och Selma på Preem för filmhyrning. Det blev en skräck/thriller, som inte alls var läskig eller äcklig på något sätt, och The Notebook. Selma och Malin T var en aning röda i ögonen när dem skulle gå, medans jag och Malin A var helt som vanligt. Ni vet när man pratar, kommer det endast fram svaga ord med lätta darrningar och man snörvlar fast man inte är förkyld. Hehe. En helt underbar kväll blev det iallafall =) Kul med lite omväxling ibland. Tack för kvällen tjejer! <3

Just nu sitter jag hemma själv. Mamma och pappa är i Katrineholm. Jag har precis blivit ihjälskrämd av en 5x5 cm stor spindel. Sitter inne på toan och kissar, råkar snegla på väggen mittemot, ser något svart och stort... som kryper.. Jag skrek så jag trodde den skulle dö av en hörselskada. Kissade snabbt som attan, hämtade en flugsmällare (nu en spindelkiller) och gav spindeln en omgång! HA! Ni skulle sett kroppen, lika stor som en humla ungefär, benen behöver vi inte kommentera... rysningar *

Btw! Sitter och klickar runt på diverse shoppingsidor. Har just nu sett ett par ankelboots från H&M som lockar. Och en stickad tröja på Gina Tricot! Skorna finns nog inte i butik, endast på nätet, men det går ju att beställa :P Hehe.

Wellwell... just det!
Vi ska skriva en uppsats i skolan och ämnet är Vad är viktigast i livet? Frihet? Trygghet? Familj & Vänner? Hjälp mig! Vi ska också skriva om vi har några mål, och varför vi har dem, vad som kommer att ta mig till just dem målen, och vad det kan få för konsekvenser. Det kan ta ett tag. Alla målen ändras ju på grund av alla vändpunkter man har i livet. Tips?

Nu ska jag snart sova, får jag mardrömmar om min kiss-kompis kommer jag in på datorn igen!

Puss på er <3


Dream A Little Dream Of Me

Här är en av dem härligaste av Yiruma! Enjoy! <3




Stars shining bright above you
Night breezes seem to whisper "i love you"
Birds singin' in the sycamore trees
Dream a little dream of me

Say nighty-night and kiss me
Just hold me tight and tell me you'll miss me
While I'm alone and blue as can be
Dream a little dream of me

Stars fading but I linger on dear
Still craving your kiss
I'm longin' to linger till dawn dear
Just saying this

Sweet dreams till sunbeams find you
Sweet dreams that leave all worries behind you
But in your dreams whatever they be
Dream a little dream of me

(instrumental break)

Stars shining up above you
Night breezes seem to whisper "i love you"
Birds singin' in the sycamore trees
Dream a little dream of me

Sweet dreams till sunbeams find you
Sweet dreams that leave all worries behind you
But in your dreams whatever they be
Dream a little dream of me

Yes, dream a little dream of me

090826

Hallå hallå!

Ännu en skoldag har paserat! En lång en också, usch -.- Fast sovmorgon var iofs ganska skönt, men vad hjälpte det, bara en halvtimma senare. Jaja, ska inte klaga (a).  Menmen, börjar med matte med Kentschie. Gick hyfsat, lite roligare när man äntligen råkar fatta något (eller man tror man kan). Efter det hade jag historia. kollade på Vågen, filmen om, vad blir det, nazism? Yes, nazism, intressant faktiskt. Lunch. Dragonfisk. -.-. Haha! Wellwell, man får äta det man får, även om det inte alltid är gott ^^. Efter det hade vi geografi, och det är som om han pratar inför luft. Han kollar ner på golvet, i kollege-blocket, upp i taket, på oss? Nej! Jag funderade på att göra en ful min, eller bara vinka och hålla på, men höll mig i skinnet. På rasten mellan den lektionen hade vi klass-sittning i  Ugglan. Mycket trevligt faktiskt ;) Tillbaks till läraren-som-pratar-med-luft och avslutade senare den lektionen. Tyska sista, gick också hyfsat =) HEM! tänkte man sen, men nehe, Synoptik först, men där hade dom inga linser, så istället stack jag upp till H&M, (hade en rabatt där) och handlade Lóreal Studio Straight. Värmeskydd var något jag verkligen ville ha eftersom jag ofta duschar på morgonen, och det blir mycket hårfönande som sliter på håret.


Hade en sån här, fast i pump, alltså creme, men det är mycket smidigare med spray! Dessutom slipper man tvätta händerna eftersom man alltid blir klabbig av hårprodukter!

Malin kom på mig idag, jag läste aldrig Harry Potter igår. Men jag har faktiskt en orsak! Mamma kom ner och skulle stryka lite kläder till Josse för hon skulle åka till Katrineholm idag, så vi pratade, sen joinade Josse oss, som skulle påpeka allt jag sa eftersom jag tydligen pratar som en bonne eller va det nu är hon säger. Klockan rullade iväg, satte på dumburken och såg att det var Miami Vice, var tvungen att kolla på det en stund. Så fort något eller någon ställer sig ivägen skriker man: " Men flytta på dig! Jag ser inget! AKTA! " Hon som står i vägen börjar skratta och man blir en aning irriterad. När jag sen stängde av dumburken och dom hade försvunnit var jag så trött att jag inte orkade öppna boken. Det blev bara inte att jag läste. Körde ett annat avslappningssätt istället. Yiruma på låg nivå. Härligt och avslappnande! Testa! ;)

Wellwell, klockan är 20,50, alltså snart 21 och då ska jag börja läsa, ungefär till 22. Sen är jag nog för trött!

Kom på att jag måste göra en Jessica-signatur, hade ju det för ett tag sen, men den är nu tyvärr i arkivet och jag har ingen aning om hur jag får fram den igen :/

Puss på er <3


 


090825

She looks like a model, but with a little more asss! Haha, Justin Timberlake i sin ära! =)
Hallå förresten! Trevlig dag? Ja! 
Började vid 8 idag, jobbigt men sant. Tyska steg 1 är kanske inte den bästa starten... Men vad gör man? Gick iallafall bra på den första lektionen, verkar ju som om första steget inte verkar så svårt. Vi får lära oss mycket grunder nu i början, vilket är bra! Sen hade jag en spanska-lektion, steg 4. Haha, det blir många steg här känner jag =) Hoppas jag inte förvirrar er! Säg till, and i will make it clear!  Till lunchen idag var det asiatisk kålpudding (?) med matvete. Och fy fan vad äckligt! Kålpudding bara det är ju så äckligt, men nu med curry-smak? Vidrigt! Och det var verkligen en äcklig brunsås! Usch! Inte bra innan gympan! Haha som faktiskt var ganska annorlunda! Vi var ute, började med att spela en sorts tennis, fast med en boll som viller flyga 10 meter längre än en vanlig boll. Efter det spelade vi något annat konstigt. Men det slutade med att Danmark vann över Sverige med 2-0. Icke bra...

I skolan idag lånade jag Harry Potter och Fenixorden. Kände att jag behövde en Harry-magi-berättelse. Och då slår inget Harry Potter. Och just nu flyger det runt en fluga vid skärmen, och nu landade den precis där jag skriver, enormt störande! Av rädsla för att spräcka skärmen vågar jag inte smälla till den. inte kul :S flugjäkul! 



Har kommit på att bloggen alltid kommer i andra, tredje hand nu när skolan kommer ta så mycket plats. Ska försöka med ett eller två inlägg varje dag, men jag lovar inget, så får vi se hur det går. 
Nu ska jag kolla runt lite på Youtube, sen läsa Harry Potter i sängen tills jag somnar =)

Puss på er <3 


Dryper av svett

Bara så ni vet, ni vill inte krama mig nu, lovar! Bara rinner av mig! yuk! Nae, måste springa upp och ta en dusch.
Sen blir det sängen! =)

Puss på er <3

Plugg 2:a veckan

Hallå bloggen :)
Nu sitter jag hemma efter skolan på en måndag. Måndagar är nu den värsta dagen, och nu är det officielt. Fy FAN säger jag bara. Usch, tur att det jämnar ut sig hyfsat imorgon. Måste gå till rektorn, ska man stava det med stor bokstav? :S haha han får allt ett litet r. Det värsta är att jag alltid verkar vara där just inte han är. Jag missar honom alltid! Med enstaka sekunder. " Nej, han var här för en minut sen! Kom tillbaks om några minuter. "   Då kan ju inte jag, lektionen börjar ju. Hmm, jobbigt.
Sitter med engelskan och spanskan framför mig just nu, men kom på att jag inte bloggat idag :P det går ju så snabbt tänkte jag. Träning ikväll också! Något som ska bli härligt att komma igång med. Känner mig som en sopsäck som är fylld med det allra värsta. Alltså godis, läsk, fet mat och usch fy o blä! Det ska minimeras iaf!

Nae lika bra att sätta igång med sammanfattningen på engelska ^^

Ses innan träningen!

<3


Godnatt sötungar ;*

Nu går jag och lägger mig =) ögonen är tunga som cement. Skola imorgon också ju, lika bra att vara utvilad en lång måndag. Imorgon slutar jag runt 15,30 tror jag, så det blir inga inlägg före det. Skriver massor sen när jag kommer hem :)

Godnatt

Puss på er <3

Love me if you dare

Nu har jag gjort läxorna =) Räknat lite matte och skrivit lite på engelskan tills imon. Snart ska jag ta en dusch, börjar bli trött på att gå upp tidigt bara för det. Tänkte kolla på Love me if you dare senare ikväll. En bra avslutning, med en skön film =)


Tycker omslaget ser så härligt ut, romantiskt :) fast det kanske bara är omslaget, who knows ^^

Puss på er <3

Hemma från Släktträff

Hallå bloggen!
Nu är hemma från Emmaboda och Eskilsryd. Anette och L-G vet verkligen hur man muntar upp någon, och det är alltid kul. Zack och Zunny är ju också dem två underbaraste barnen. Hoppas att Zack får sina fötter fixade.. 
 
Här kommer lite bilder :)


Kryddan var den som ville ha en filt först av alla på kvällen...


Liten del av släkten ;)


Zack <3


Livs levande kräftor på frukostbordet :S


Pappa badade! Skandal! =)

Nu ska jag snart äta, sen ska jag plugga lite engelska.

Puss på er <3

/Jessie

Emmaboda/släktträff

Hallå bloggen!
Blev ganska sent igår, så var inte uppe förrän 10 idag, ganska tidigt ändå för att vara jag. Men aja! Idag händer det grejer! Jag slipper Värnamo och sticker till släkten i Emmaboda. Ska blir härligt att se hela gänget samlat, well, nästan hela gänget. Vissa stannar hemma för att man råkar ha lite migrän efter gårdagens utgång ^^ Inga namn nämnda.. Haha så är det när det är Vmo-dagarna =) Well, jag åker iaf! :D

Btw, Malin! Jag hinner nog läsa ut den andra Gossip Girl-boken, så kommer snart till dig och hämtar fler :P Puss på dej förresten! <3 Haha

Well, klockan börjar närma sig 13,30. Ungefär då vi skulle åka =)

Vi ses imon när jag kommer hem!

Puss på er <3


Kanske skulle berätta att jag lever..

Hallå bloggen!
Har inte skrivit mycket idag, har helt enkelt inte haft lust, annat som hindrat mig.
Idag har jag verkligen förstått hur mycket mina vänner betyder för mig. Som vi sa i skolan idag, hellre ha en vän för livet, än att ha flera halvbra. Jag har mer än 1 bra vän, och det är jag riktigt glad för. Jag älskar alla mina vänner riktigt mycket. Jag vet att dem alltid är där för mig, i varje situation. Jag känner mig riktigt lyckligt lottad. Idag var inte en särskilt bra dag för mig, bara saker som har tyngt ner mig. Och då är det underbart att ha någon som Malin A. Min bästa vän, för alltid. Man kan verkligen berätta allt för henne. Hon vet själv, av egen erfarenhet, att man ibland behöver vara för sig själv, och att man ibland behöver någon att prata med. Det är det bästa. Nu säger inte jag att det hon fått sin erfarenhet ifrån är det bästa, men att hon vet. Idag var en dag jag behövde vara för mig själv en stund, så jag nobbade en promenad. Berättade senare varför, stog inte ut med skulden jag kände. Men allt det jag känner nu, kommer inom en snar framtid att bli till ren ilska

Nu kom Mamma och pappa hem från stan, och pappa sa att han inte ens var full, och mamma har ont i halsen och är döv... trevlig avslutning på en fredag-kväll.

Wellwell..

Ses imorgon, innan jag åker till Emmaboda.

Puss på er <3


Min bästa vän, hon kommer alltid att vara det. Älskar dig mest <3

Hemma från skolan!

Haha! Bra skoldag idag känner jag =) Spanskan gick bra. Ska säga till Olle att jag byter. Inte Kenneth, det var Mireya noga med xD väldigt kul. Sen hade vi engelska, bästa ämnet, och fick redan en hemuppgift. Sen hade vi geografi, och jag måste säga att den läraren är seg, och verkade vara lite osäker på vad han sa och gjorde. Sen kom det roligaste på hela dan. Jag, Malin T och Largesa i en diskussion om vad som är viktigast i livet. Vi uteslöt mycket, och kom på att allt man gör innehåller en viss grej, men tänker inte avslöja det förrän vi haft redovisningen, men jag lovar, vi skrek nästan på varandra när Håkan sa " Ja, jag håller med er, det är viktigt! " Hoppas det blir bra iaf. =)
Sen fanns det ju andra irrationsmoment utanför rummet där vi satt ^^ Inga namn nämnda...

Ska snart börja packa till Emmaboda imorgon. Komma ifrån Vmo ska bli skönt och umgås med tjocka släkten. Alltid lika kul med min släkt xD Höhö :P

Ses

Puss & Kram <3


Godnatt ;*

Kvällsinlägget ikväll blir ganska kort. Har precis rakat benen, för tänkte ha shorts imorgon, och det är ju inte så snyggt att ha orakade ben, och shorts.. Aja xD =)

Hoppas att allt går bra imorgon på det individuella valet. Och går inte det, får jag helt enkelt vänta tills efter den 1 september, ungefär om en och en halv vecka, som är 4 spanska lektioner som jag isåfall missar :( Hoppas hoppas :)


Wellwell, nu ska jag gå och lägga mig

Puss på er <3

Första skoldagen! ( eller kanske andra ;)

Hehe, då var jag tillbaks! Idag är det verkligen strålande väder! Megahärligt!
Måste verkligen säga att jag gjorde ett misstag med att välja Idrott Motion son Individuellt val. Vilken miss. Jag tänkte inte på att "motion" innehåller väldigt mycket löpning! Men det tänkte jag nu, innan idag, när jag såg Hanna och Malin, att jävlar.. det går jättebra för Hanna med friidrotten, och Malin tränar tillsammans med henne. Och då ser jag mig med dem, eller inte med dem, utan ungefär ensam? För dem kommer ju ruscha som in i satan! Och vad blir jag av då? Naej, ensam självklart. Dessutom är springa något som jag hatar. Jag tar hellre en powerwalk-promenad än ger mig ut och springer. Helt självklart. Så istället tänker jag göra det som jag inte velat förut, ta spanska steg 5 samtidigt som steg 4. Mireya (läraren) sa att steg 5 kommer vara mycket skriftigt och muntligt, och det är bra att ha både repetition från den tredje boken, och muntligt och skriftligt samtidigt, då måste man väl ändå lära sig snabbare! Och den motionen som jag inte får då, tar jag igen på Anna Thorzens tuffa tränings/aerobic-pass.

Innan jag satte mig här, tog jag itu med matten som jag inte hann med på lektionen idag. Har tänkt att detta ska bli ett pluggår bannemej! Ska plugga gärnet, för bra betyg! Men ibland ta pauser för att träna. Jag har också bestämt att jag inte ska skjuta upp läxorna! Det är dödsdömt! Det fick jag lära mig efter årskurs 1. Då jag hade ungefär 10 grejer eller prov på samma vecka, tuffa tider allt

Och nu sitter jag här och får ont i huvudet, fattar inte varför jag sitter här när jag kan läsa Gossip Girl i solskenet =)

Puss på er <3


XOXO Gossip Girl

Haha härligt det där!
Jepp! Detta är min sista dag av sommarlovet, och det är lika med vääääldigt tråkigt :( Men jag tror att skolan faktiskt kommer bli lite roligare nu när jag får studera det jag vill - alltså mer språk! Ska läsa Tyska detta året, ska bli mycket intressant.... Har dock fått veta att det är ganska lätt dom två första stegen, och det är ju bara det jag ska läsa. Och fixar jag inte det får jag helt enkelt ta hjälp från alla tyskare i klassen, eller varför inte säga hela skolan?!  Jaa, så e det med det.

Bästa Malin var här innan! Och jag höll faktiskt på att fixa naglarna - själv! Och det blev faktiskt ganska bra, stolt *
Hon hade med sig en sen födelsepresent till mig, så söt som hon är. Ett rosa linne, faktiskt något som jag tänkt köpa. Gillar att ha linnen med både brottar-rygg och vanlig, och just detta hade en vanlig rygg. Mycket snyggare till en hög midjekjol med ett vanligt linne. Annars har jag inte gjort mycket idag, mina vänner, förutom Ullared då, läst Gossip Girl.. Lite dumt tycker jag ändå. Även om jag aldrig har sett ett helt avsnitt av serien, så vet jag ändå vilka skådespelarna är (nästan iallafall), och då vet jag vem som är vem, men ibland kommer det namn, som är helt frånvarande för mig! Ska kolla med Mallan om det där... Snart är den första boken utläst, hinner säkert läsa ut den ikväll. Började imorse... xD. hihi :P Jag vet att jag är en bokmal och vet att jag alltid kommer vara det, fattar inte varför pappa inte slutar att undra vem jag har fått det ifrån. Det är väl tydligen någon i min 160-personers-släkt, som gillar att läsa, och som tycker att det är avkopplande.

Idag blir det inte sent, ska lägga mig ruskigt ovanligt tidigt, helst innan 22, så jag är utvilad för the first day of school. Aja, blir säkert lugnt... At least I hope so.. xD

wellwell... 
 
/ Jessie


Ullared

Hallå bloggen!
Är hemma från Ullared och Gekås nu. Vi kom dit ungefär vid 8,30 så då var det knappt något folk alls. Väl därinne hittar man ju alltid lite smått o gått och idag tror jag att jag fick mest. Köpte en 3/4 armad tröja (svart), ett svart linne med knappar framtill, en klocka, en mascara, lite underkläder, nagelpenna, sminkborstar, hårfärg, deodorant, överstyrkningspennor, shampoo, hårinpackning, och säkert något mer som jag bara inte kommer på. =)

Malin kommer hit senare, efter sin bowlingträning. Antingen snackar vi här hos mej, eller så går vi en runda =)

Får se vad det blir, nu ska jag testa min nagelpenna =)

Puss <3

Godnatt :*

Imon blir det Ullared och Gekås för lite shopping. Behöver lite smått o gått =) Ska upp redan vid 6 på morgonen så måste lägga mig och sova nu.

Vi ses imon efter Ullared, puss <3

Last night late before school

... ska fan firas! Eller firas o firas, iallafall ska det slappas på den dagen! Jag har köpt senaste CHIC-tidningen, och tänker käka äpple samtidigt. ska börja läsa Gossip Girl också tänkte jag. Kanske blir en Carambole senare. Och förresten har ni inte sett Da Vinci Koden, måste ni göra det! Bästa filmen jag sett på vääldigt länge! Många sa att den var läskig men ack nej! Inte alls! Visst blir man rädd för ett lik, eller när en man som är så troende att man piskar sig själv på ryggen för att få en förlåtelse för sina synder, ska an troligen inte kolla på den. Vänta, vad fan skrev jag nu? Jag har kollat på en film som innehåller mycket om "Gud" hmm.. weird. Ni vet ju att jag inte är särskilt troende fast jag är kristen. Och rasist ^^ (internt skämt). Men bra var den iallafall!

Nu ska jag släänga mig i soffan, sätta på musik, och läsa CHIC!

Pussar <3


Det bara slår mig right in the face; smack!

Hallå allihopa!
Sitter återigen och lyssnar på Rascal Flats-Bless the Broken Road, och då slog det mig att den påminner lite om Malin! Tänker inte berätta varför den gör det, bara så att hon förstår det själv, och det tror jag hon kommer göra. Jag känner att texten i låten handlar om henne och Johan. Eller jo, iofs, mest om Malin men han är definitivt inblandad! =)

Texten där jag kom på det går så här:

I set out on a narrow way, many years ago
Hoping I would find true love, along the broken road
But I got lost a time or two, wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign, pointed straight to you

Every long lost dream, led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way, into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

Här har du Malin, hoppas du förstår =) Gör du inte det tar vi det imon när vi går =) 

Puss på er <3

17/8

Hallå allihopa! ikväll var det full fläkt från morgon till kväll. HV- matchen blev lyckad.Vi sålde nog för en 5000 i den kiosken vi stog i. Jag lovar att det var som ett styrkepass att springa med kaffetermosar, drickaflak och lådor med niggah-bollar. Men kul var det iallafall. Nu är man jättetrött dock, och fötterna är väldigt ömma.

Relaxar med denna låt, som för mig är betydelsefull <3


Den är från Hannah Montana ; the movie
men jag gillar den verkligen.
Rascal Flatts-Bless The Broken Road

Nu blir det sängen. puss på er <3

Godnatt :*

Nu har jag precis spelat kort med syster och mamma. OCH SOM USAIN BOLT VANN! Jävlar vad han springer, världsrekord... igen. Han kan säkert springa ännu fortare än det han satte nu. En större förlorare är, Tamdadadaaaa! Mamma! Nae, en gång till, jag ska ha revansch. Efter ett kortspel till: "Nej, nu går jag och lägger mig" och jag och Josse skrattar sjävklart.
   Imon ska vi ha familjepromenad. Alla ut och gå vid 8 på månnen. Aja, får väl asa mig upp då. På kvällen är det ju HV-Frölunda här i Värnamo! Som vanligt får man stå i en kiosk... Kommer ju iaf in gratis! :P Slipper betala 150 spänn, mäkta bra. Kanske ska checka efter linser imorgon också, om vi hinner. Inte säkert, kommer va massa stress imon vill jag lova. Och nu känner jag att mina ögonlock snart faller, som ett ankare. En ankare? Ett ankare? Hm.. ett ankare. Haha.

Usch nej. nu går jag och lägger mig. Förresten! The Sims 3! Usch vad det va jobbigt! Gillar fortfarande det vanliga The Sims bäst. Bara så ni vet :P

Puss på er <3


Förlåt!

Hallå allihopa! Förlåt för en så jättedåligt uppdatering, men har verkligen inte orkat skriva idag. Jobbet igår gick bättre än väntat. Var lite läskigt att jag läst i mitt horoskop tidigare på dagen att jag skulle jobba flitigt och inkassera. Hmm... flitigt kanske, men inget inkasserat tyvärr.. Diskade iaf så det rök igår! Förra gången kunde jag ju tydligen inte det. Gjorde ju helt fel. Men när Mamman om in till köket och såg att det inte var några tallrikar i diskhon, och besticken var rena och torkade, placerade i besticklådorna, såg hon iaf lite imponerad ut.. Stolt* Jag längtar ändå till dagen kommer då jag håller tiden. Går alltid lite över sagd tid, men andra gången för fan! Vad ska jag göra?! Johanna har kommit in på högskolan som hon sökt till, och det innebär att Tanja måste lära upp en helt ny som kan vara där på heltid, alltså dagtid. Eftersom både jag, Hanna, Ida och Charlotte går i skolan, och Johanna försvinner, har hon ingen där på dagen. Att lära upp både mig och det som dem andra har kvar + att lära upp en helt ny, som ska försöka ta igen Johannas 5 år, blir lite rörigt och man till slut trött på att upprepa allt om och om igen. Så är kanske inte säkert att jag ska jobba mycket mer. Men var kul så länge det varade iaf =) Behöver dem hjälp hör hon av sig. Bra det iaf :)

Syster och Alexander kom hem från göteborg tidigare idag, och som jag visste, med lite nyinköpt. En oversize från H&M och självklart, en klocka från Ur & Penn. Ni vet en sån silvrig, ganska stor för 298:- ? En sån som jag också vill ha... damn.
Wellwell. Dem har installerat The Sims 3 till mig, så det får bli min underhållning for the night! Förresten, måste ta en dusch, ser rent ut sagt för piiiiiiip ut! Flötit hår och ett extra äckligt ansikte! Hehe, ni får inte se en bild, ni vill inte, promise!

Förresten, Malin, mina naglar höll inte, ska testa och göra om det själv en gång till =)

Goin' to tha shower =) see ya <3


Hemma från jobbet - nu typ sängen

Hej alla nattbloggare! Är hemma från jobbet. Tanja sa att Johanna hade kommit in på sin högskola, så Tanja behöver någon som är där dagtid. Hon ska lära upp en helt ny. Och det innebär att jag kanske inte kommer få jobba alls. Hon ringer om hon behöver hjälp. Mina ben gör bajsont och min handled kommer säkert göra ont imorgon, som den gjorde förra gången jag jobbade. Men aja, hoppas att sängen är en bra bot...

Godnatt på er <3

Redo inför jobbet

Nu är jag redo inför jobbet. Klockan är bara 14,30 men funderar på att ha en lässtund (igen) innan jag sticker. Kommer förmodligen hem runt 23 ikväll. Kan dra ut på tiden dock. Det tar alltid lite längre tid med en nybörjare xD. Hehe. Idag jobbar jag nog med Ida Ivansson. Tror hon heter så iaf.  Innan passet ska jag äta kebab på ostfralla. Kan bli en väldigt mystisk smak, men säkert en god smak, eller jag hoppas iaf på det.
   Sa ju innan att jag skulle kolla på film, jag ljög, jag kollade aldrig på film. Jag satt istället inne på youtube och klickade runt lite. Finns massa där som man inte vet något om, lite kul faktiskt. Undrar hur många videor som faktiskt är upplagda? Några miljoner, säkert. nu fick jag en sån blackout igen, vet inte vad jag ska skriva så skriver inte mer =)

Skriver en snabbis innan jag sticker sen.

Pusspuss <3


Förlåt, men jag bara måste


Jag verkligen ryser...

Morronmorron

Morgon bloggare och läsare! Sovit gott? Ja, tack, det har jag. Men vaknade av att mina grannar slänger takpannor i en container, dom byter tak vig halv 9. Vissa VILL SOVA! argh..
   Idag ska jag jobba klockan 17, så innan dess ska jag bara slappa så mycket som det går. Mamma och pappa ska åka ut till Bredaryds Marknad senare idag, men funderar på att skita i att hänga med dit. Kan vara hemma istället, passa pipandet ^^. Det piper fortfarande idag, men det verkar som om larmet har tröttnat lite, för det låter inte likadant som det gjorde igår. Undrar vad det är för fel. Haha, igår ville jag bara rycka ut alla sladdar till larmet, men nehe det fick jag inte. Synd det...
Funderar på att se en film senare. Slappa gärnet vettö. Igår såg vi att det var en tidning som hade med en Harry Potter-film med för 69 kronor. Harry Potter och den flammande bägaren. Den fjärde filmen, som jag tycker är den bästa. Hoppas pappa har lärt sig att jag gillar Harry Potter-filmerna, annars köper jag den innan jobbet, själv! Då blir det film imorgon också :D Bra film, dessutom.


Denna alltså. Bra film ;)
Nae, nu vet jag inte vad jag ska skriva längre. Ska kolla lite kläder på internet, är sugen på ett par nya converse :P

Puss på er <3

Något piper

Just nu är det något som piper ungefär en gång i minuten. Antingen är det brandlarmet som snart har slut på batteri, eller så är det husets larm. Väldigt störande. Pappa ligger och sover i soffan, och är inte i sitt sinnes fulla bruk. Jag har väckt mamma som försöker klura ut vad det är. Funderar på att stänga av datorn, kanske är den som stör, vem vet.

Så detta blir det sista inlägget för idag, godnatt på er!

Sweet dreams <3

Hemma från Malin - med en kasse...

Är hemma nu. Kan bara säga att Malin är bäst på att göra fransk manikyr! Hon säger själv att, njae, ibland kan något finger bli piss, men inte oroade jag mig för det, jag visste att det skulle bli bra! Och det blev det ju också! :D


Bilden blev ganska mörk, men man ser ändå. Hon som säger att det blir dåligt! Pfft!
Malin och hennes mamma Eva skulle ut på stan och kolla på nya joggingskor till Mallan, hennes gamla är utsletna. Hängde med till Team Sportia, där det fanns några, men dem ska åka till Helsingborg imorgon, så dem kollar där först. Jag och Malin ville in till H&M, så Eva gick hem istället. När jag går in på H&M ser jag ju alltid någots som jag vill ha. Och självklart, jag har alltid velat ha ett par marinblå chinos, och nu hittade jag det! Får tag i ett par 38 på en gång och bara måste ju prova. Passade ju så fint... :P... dem fick hänga med till kassan. Inte sååå dyrt heller, 299 :- Bra pris tycker jag.
Efter H&M, gick Mallan hem och jag började cykla hemåt, men kom inte långt. Sprang in på Hemköp och köpte lite nötter och mörk choklad (som är bättre än vanlig).
När man väl kommer hem är det igenbommat och låst, så jag undrar var alla håller hus, haha, men sen kom jag på att mamma och pappa säkert är i ishallen, och Josse är ju i Gbg. Ringde pappsen och han sa att dom var på väg hem, och att jag skulle börja med maten.. Koka pasta och skära sallad. blir tydligen det och kött med bakad potatis i ugnen. Mums! Hoppas dock inte någon kommenterar mina liiiite hårda pastaskruvar :S Haha. 
Väntar nu på att pappa ska grilla färdigt för jag är verkligen vrålhungrig!

Kramar <3

Fransk manikyr

Nu ska Malin göra en fransk manikyr på mig =)
Ses senare <3



090814

... är datumet idag...
Idag händer inte jättemycket. Eftersom mina naglar inte blev bra igår, och eftersom jag har en trogen läsare, erbjöd sig Malin att fixa dem åt mig. Oj, vad jag blev glá! Hon kan nog det lite bättre än jag... hehe. Ska också hämta några böcker hos henne, eller iallafall en bok. Gossip Girl säger ju alla att man ska läsa, och jag har ju missat dem böckerna. Bra att man då har en kompis som har alla, tror jag iallafall... Aja, en bok med en massa XOXO blir det iallafall. Hehe, blir väl att man stannar där på en massa skvaller och skratt också. Som det brukar bli.
  Ikväll är det bara jag, mamma och pappa hemma, så hoppas vi äter något gott :P Josse och Alexander (pojkvän) ska åka till göteborg över helgen. Kuligt för dem, och hon har precis fått en megalön, så skulle inte alls förvåna mig om hon om hem med flera kassar överfulla med myinköpta kläder... fuskigt som vanligt! Men när jag får min första lös, som iofs inte kommer vara så stor, tänker jag bannemej också shoppa! Drar med Malin ut, det tror jag allt hon vill. Fast nej, hon ska ju till Helsingborg, så hon lär väl shoppa galet mycket på Gina, som hon sen kommer visa framför en avundsjuk Jessica. Trevlans ;)

Nu ska jag snart sticka till Malin, ses =)


Snart blir det kvällen

Ahh! Arg! Dumma naglar! Allt gick åt pipsvängen med den franska manikyren! Usch! Men tånaglarna blev iallafall bra. Man kan ju nästan aldrig misslyckas med att måla dem.


Lyckades ändå kladda lite på högerfoten, tån i mitten. Den ser överfull ut. Här ser ni också nagellacket som är från H&M! Och detta är en strykning! Ser också nu att jag har en fin skobränna. Tårna är vita och resten av foten är lite brunare. Snyggt...not.  Haha =)

Wellwell, nu väntar jag på att en speciell person ska logga in, men som inte gör det. Funderar på att dissa msn och hissa sängen! Hmm, vilket svårt val! Eh! Nej, sängen!

Puss o kram på er! <3

Frisörblogg

Hallå allihopa!

Har hittat en jättebra blogg för uppsättning av frisyrer! Den är dock på norska, men man förstår när man ser hur hon gör! www.salongen.blogg.no har jättemånga olika videor som är jättebra! Här är en av dem! =)


En fläta runt hela huvudet, ovanför nacken =) Fint!


Vet ej vad jag ska skriva här...

Hej allihopa!
Just nu har jag inget att göra. Tanja ringde från jobbet och sa att det var så lugnt att jag inte behövdes, så jag fick ledigt. Funderar på att läsa Broken Bridge, eftersom det regnar, är det ganska mysigt faktiskt. Eller så målar jag tånaglarna i en röd nyans, dom ser inte fina ut längre. Urblekt rosa nagellack som har suttit där i åratal känns det som. Jag har en röd nyans från H&M:s märke som är bra. En del röda nagellack måste man strycka på två lager med, men inte med denna! Mäkta bra =) Kanske ska köra Franskt på fingarna igen. Det var ganska snyggt faktiskt. Nu när Malin tipsade om att ta tejp under toppen så det blir lite lättare.

Och nu börjar det åska, så måste stänga av datorn, ska börja måla naglarna ändå!

Puss å kram <3


Nagellack från H&M =)


Bolmsö

Hallå bloggen!
 Malin frågade mig när jag skulle fixa bloggen, hmm, kom på att jag kanske skulle göra det, lovade ju det igårkväll. Det löftet får jag väl hålla, rätt lätt faktiskt. Wellwell... Okej, ni som läser detta (och som gillar katter) ska inte skriva massa dumma kommentarer för att jag kanske inte skriver som ni vill att jag ska, men tack gode gud för att vi alla är olika.
   På Bolmsö hade vi mest regn, fast ibland kunde faktiskt solen titta fram bland molnen. Bad blev det ändå. Galna som vi är, badar vi när det nästan regnar, eller när det är ett svart moln precis över oss. Men vafan, ska man bada så ska man =) Det blev också mycket kortspel under dom regniga dagarna, och många skratt. Definitivt när den satans katt som Johan skulle mata var eviga dag, och som sen skrämde honom så mycket att hans ögon var lika stora som två pingisbollar. Det var den andra kvällen, när katten visste att han kanske skulle få mat hos oss. Klockan var nog runt 01,30 på natten, och vi hör ett ljud. Malin tyckte att det lät som ett vildsvin som grävde i jorden eller vad hon sa. Johan for upp och skrek " Hörde ni? Vad va det? Allvarligt, jag sover inte förrän jag fått reda på vad det var! " Tre trötta tjejer (okej, Frida var nog inte trött) sa " Men snälla det va väl en fågel eller katten". Men nej, Johan skulle ut och kolla, och då hördes det igen. Johan tände alla lamporna i huset, Frida sprang upp för att hon var nyfiken. Jag låg kvar i min säng och försökte sova fast paniken yrde i rummet. Sen tror jag det lugnade sig och Johan la sig i sängen igen. Då sa Malin" Vafan Johan, lampan! Åhhh! ".  Hon sprang irriterad upp och släckte den, men innan hon gjorde det sa hon: " Åhh, katten sitter ju utanför fönstret ". Jag börjar asgarva och alla springer upp för att kolla. Haha! Där satt den utanför det immiga fönstret och kollade in med oskyldiga ögon, som om han skulle bli insläppt. Men haha, där fick den allt sitta. Hemsk var den! Den ockuperade dörren dagen efter. Vi kom för fasen inte ut! Eller okej, jag och Frida kom inte ut. Eller.... ehm... vi typ... vågade inte :P Haha katten fick ju inte springa in och det var precis det han ville. Lukas, som Johan döpte honom till. Kattjäkul säger jag!  Det var det roligaste som hände. Haha! Jo! Malin och Johan skulle dra in båten! Nej, då ryker repet som var fastknutet i båten sönder. Hah! Inte lika kul... nej, jag vet.
   Vi spelade mycket kort! Sjuan för det mesta. Jädra vad kul det var när man hade bra kort. Sjuan kan spelas på många olika sätt. Med poäng eller vanligt att man ger ett kort när någon inte kan. Här har man en sak som är 25 poäng, och kan man inte får man den saken ( i detta fall hade vi oftast en kapsylöppnare, som Johan dödade en fluga med ^^ ). Kul var det när ingen kunde, och man själv inte kunde gå ut, fast man blev av med många kort på en gång. Allt under 10 blir 5 poäng, och knekt, dam och kung ger 10 poäng. Ett ess ger 15 poäng. Omgången avslutas när en har gått ut, så man fortsätter inte tills alla har gått ut. Man spelar upp till 300 poäng, eller hur mycket man vill! Mycket roligare än den vanliga. Haha man måste dock hålla reda på om man har saken med 25 poäng. Det kan bli lite lurigt om man glömmer skicka den vidare, haha. Det var Johan inte så duktig på. Frida lurade på honom 25 poäng två gånger. Haha...

Här kommer lite bilder!! =)


Malins stuga på Bolmsö :)


Malin och Johan i plurret. ( Johan kör lite indian-dans )


Mallan slappar i sängen =)


Enda bilden på Frida =) Btw! Älskar hennes armband :)

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det lite mat =)

Puss på er! <3

Läggdax!

SVERIGE VANN MED 1-0!! WIIIIIIIIIIIIE!  Haha, lika kul varje gång! Elmander fick spräcka sin har-inte-gjort-mål-på-länge-noja! Härligt för honom :) Sen bara råkade jag slå över till 4+, och där var det Hur man förlorar en kille på 10 dagar. Kunde inte slita mig fastän jag vet att jag måste lägga mig tidigt för jobbet imorgon. Men fastnar man så gör man.

Förlåt men det blir inga händelser från Malins stuga nu heller, för mina ögon slocknar snart. Ska berätta massa imorgon innan jobbet.

Pusspuss på er alla <3


Hemma - Fotboll!

Heeeeeeeej! Oj, lite många e:n där, skit samma!
Nu är jag hemma från Malins stugan på Bolmsö! Som vanligt är det väldigt roligt när vi är där nere! Allt som hänt, aa, eller lite av det som hände kan jag berätta om imorgon, för nu är klockan 19,30 och det betyder landskamp! Kan man bara inte missa!

Skriver efter matchen!
Pusspuss <3

Bolmsö

Nu åker vi till Bolmsö och Boolmenn!! :D  SKA BLI SÅ HÄRLIGT! <3

Ses när vi kommer hem förmodligen på onsdageftermiddag!

Pusspuss <3


Makaroner & Köttbullar - Bolmsö!

Hallå bloggen!
Nu har jag gjort iordning mig för Malins stuga. Ska bli riktigt kul alltså! Äntligen får man träffa vännerna igen! :D

Innan jag åker måste jag dock äta något pga min tidiga uppgång idag (!).  Annars är jag väl hungrig som en varg sen vid 15. Så idag blir det makaroner och köttbullar för min del. Haha, kanske inte bra eftersom vi hårbantar i familjen. En sak man inte ska äta är ju just pasta ^^. Men känner att det kommer bli icke-bantande nu måndag-onsdag, så kan lika gärna ta lite nu innan jag åker. För försöka hålla igen nu på Bolmsö. 

Ska hinna täcka över naglarna med lack snabbt också efter maten. Gott med nagellack i makaronerna ;)
Btw! Med denna resan innebär också inga inlägg!

Pusspuss <3


Morgonpromenad

Hallå bloggen!
Klockan är 08,00 och jag ska ta en morgonpromenad. Bara jag som är vaken i huset så här dags. Det enda jag hör är när min syster försöker få upp all slem hon har i halsen. Ett ganska motbjudande läte men vad ska jag göra åt det?

Ses efter promenaden!

Puss <3

Casanova

Nu är nästan packningen kvar. Tvätten måste torka tills imon, så kan ändå inte packa ner den.
Avslutar kvällen med filmen Casanova, två riskakor och de två sista ballerinakexen jag får äta. Imorgon börjar ett nytt hälsosamt liv! Tror jag iallafall!

Trevlig Söndag! <3


Hemma :)

Hallå bloggen! Det var ett tag sen!

Det var verkligen härligt i stugan! Solen sken varje dag, och inte ett moln på himlen! Verkligen klarblått!
Well, well... Det som kommer att hända nu är att jag måste packa upp det som måste snabbtvättas, och sedan packa ner massa grejer igen, för imorgon åker jag, Malin A och Frida till Malins stuga på Bolmsö. Det är efterlängtat och kommer bli så härligt! Äntligen verkligen få skratta ut riktigt igen! För längesen!

Här kommer bilder på vår stuga, en request från er!


Innan vi skulle åka hem idag :)


Min myshörna. Det brukar hänga en gunga som jag brukar sitta i på kvällarna, men vi tog ner den när vi skulle åka :)


Bara jag som märker att jag redan fjällar i pannan? :O Brännan försvinner illa kvickt :(

Wellwell, nu ska jag packa upp mina kläder, för att sen packa ner dem igen xD Förresten har ett bildbevis på att min pappa faktiskt har badat i det kalla havet, men eftersom jag var tvungen att zooma så jäkligt och eftersom min kamera är kass, så blev den så himla suddig att man knappt ser att det är han!
Nu! Packningsdax!

Kramar <3

Åker-snart-till-stugan-stress

Nu åker vi snart till Stugan. Lunchen med Maria och Malin gick som väntat. Det blev en kycklingsallad på Snipen för min del! Väldigt gott. Kycklingen där är delikat. Delikat? Vilket ord! Haha, skit samma. När jag kom hem nu möttes jag av syster min och mamma som kollade när simhallen har öppet. Hemskt vad vår familj har blivit mån om sina figurer, okej, nästan hela vår familj. Sen skrek mamma " Nu ska vi packa!! " Det var inget snack. Det hade räckt med att packa ner bikinin, för sola och bada är det enda jag vill göra just nu, och en grej till, är grymt sugen på jordgubbar! Skulle kunna äta hur många som helst! Så dyrt bara.

Nu är iallafall packningen fixad och snart ska vi åka för det verkar som om mamma är färdig-duschad. Och eftersom vi åker iväg, innebär det att det inte kommer bli några inlägg på några dagar. Men jag ska ta med mig min kamera och laddaren till den, så ni kan se vad jag har gjort när jag kommer hem i slutet av veckan. Puh, det är verkligen en tryckande värme här nere i källaren nu. Usch! Klibbigt värre!  Förresten, jag kommer jobba den 13:e och 15:e augusti! Det är en torsdag och en lördag. Kom och ät på Chaplin!

Nu ska jag sticka upp, för vi ska åka! Ses i slutet av veckan!

Pusspuss <3


Hittade en bild på baren och Tanja, det måste vara när hon vann med pizzan Santa Maria! Eller jag tror iallafall det är Tanja :S Aja xD

Lunch med Maria och Malin T

Nu sticker jag ut på Stan. Ska ringa Malin A, Gå förbi Chaplin och kolla när jag kan jobba, och sen blir det lunch med Malin och Maria någonstans. Vet ej var. Malin kommer till stationen 13.10 så då ska vi vara däruppe. Jag hinner nog med en del tror jag.
Ska jag inte jobba i helgen åker vi nog till stugan i eftermiddag, får se hur det blir.

Ses snart igen!
Puss å kram <3



Morgonpromenad

Morgon bloggen!
Klockan är just nu 08,30, jag och mamma ska ut och gå runt Osudden, som är ungefär 6 km lång. Igår kväll märkte jag att jag gått upp 2.5 kilo nu under sommaren. Inte för att jag är en person som säger att jag måste banta! Eller att jag tänker mycket på min kropp. Men innan sommaren började vägde jag ungefär det jag ville väga, men iiiinte nu längre. Dem extra kilona ska iallafall bort, bara så ni vet! Haha...

Så nu sticker vi ut!

Puss å kram <3

Kvällsinlägg

Klockan är nu 23.00 och jag börjar bli trött. Ska se ut lite kläder till lunchen imorgon med Maria  och Timmis. Funderar på att köta pennkjol och en skjorta under, eftersom vi har blivit lovade lite sol imorgon. Kan ju iallafall hoppas.
Just nu sitter jag och lyssnar på den låt som min konfirmationsgrupp sjöng på just konfirmationen. Låten sjungs av Carola i denna versionen och den heter Så länge jag lever. Ganska härlig faktiskt. Kommer ihåg många minnen från vår resa vi var på. Shalom. Haha! Herregud. Jag, Malin A och Frida i en 3x3 stor hytt. En kväll skulle vi ha någon andakt. Jag vet att det finns människor som tror väldigt stenhårt på kristendomen. Är trogen sin religion. Men jag kan inte säga att jag är en av dem. Här ska jag berätta varför. På båten Shalom, var vi med personer som ansåg sig vara lite bättre än andra. Jag nämner inga namn. Sådana personer vi fick se göra något som vi aldrig trott, iallafall inte jag. På denna andakt, väldigt sent på kvällen, satt ledarna i en ring på golvet, och vi stog med våra händer på deras ryggar, för att be en bön för dem. Helt plötsligt när... Oh gud! Vad hette han!? Ehm... Just det! Christer! När Christer började med bönen, blev det en obehaglig stämning. Jag, Malin och Frida stog där och kollade på de andra, och det måste ha varit med en förvånande min. En del var så rörda eller påverkade av sitationen, vem vet. En del grät, eller dem flesta gjorde det. Dem vi trodde aldrig skulle göra det inför oss. 
   Lite senare, när vi var hemma från resan, satt vi och diskuterade resan i vår tjejgrupp som vi hade då. Doris (vår andra ledare) frågade vad vi tyckte om resan och om den kvällen. Och det blev spridda tankar som uttalades. En del missuppfattande blev det, haha, men ändå så att man fattade. Sen frågades vi tre " Kände inte ni något alls? " Och vad skulle vi säga? Frida sköt ut ett rakt Nej! Malin sa:Njaa, kanske lite, och jag vet inte vad jag sa riktigt men det var något åt det hållet också. Vi hade ju inte "känt" ett piss! Känt vad iså fall?
 Nae, en för alltid obesvarad fråga... 

Oj, det blev ett långt kvällsinlägg, jag kunde inte sluta skriva =)

Godnatt på er!  <3


Litet Fest-inlägg





Litet mode-inlägg!
Snygg lila-röd klänning
Svarta platåpumps
Enkelt silverarmband

Simpelt med snyggt!

Jag kan tänka mig ha på mig det i allafall :)

Bowling for soup-My Greatest Day

Haha denna lyssnade jag på ofta i mina yngre år! Haha, kan forfarande texten! Kommer ihåg hur många jag retade med denna låten, he he. :P


Bowling for soup-My Greatest Day

Hajen 3

Okej, måste bara säga detta! Maten var hur god som helst! Pappa är verkligen bra på att laga mat! Haha, broder min kom och länsade det sista i skålarna. Sen var det rent! Haha, som vanligt när han är här :)

Nu, alltså klockan 21, börjar Hajen 3. Har inte sett någon av Hajen-filmerna, kanske är dags nu, men då är det kanske inte smat att börja med den 3:e filmen, eller? Haha, det kanske är olika skådespelare, who knows? Jo, dem som har sett filmerna, of course. Men känner att dumburken just nu inte är särskilt lockande. Nyrensade datan är mycket mer roligare, nu när internet funkar en aning snabbare :P Tänkte jag skulle skriva mycket ikväll så ni får något att läsa! Och om ni ville veta, så ligger det en oöppnad Japp här jämte mig. Den är också vääldigt lockande :P Japp alltså <3 

Nä, nu ska jag checka in Aftonbladets hemsida, pappa har inte köpt tidning idag :(

Kramar <3

Grillat kött med pastasallad :)

... är gott! Det blir dagens kvällsmat. Väldigt gott. Pappa var sugen på grillat, och jag kan säga att det kommer inte att vara fel. Ska snart springa upp och fixa brödet. Ni vet såna små baguetter som jag sätter i ugnen ett tag. Alltså varma baguetter, med smör och ost! MUMS! Ska bli väldigt gott det också :P

Oj, nu skriker han! Måste springa upp!

Puss å kram <3


Göteborg!

Tjenixen på dixen! Ha ha..
Okej, Göteborg igår! Skoj trots regn! Steg upp vid halv 6! Ovanligt för att vara mig på ett sommarlov. Upp till stationen. Därifrån tog vi tåget upp till Jönköping. När vi var där fick vi vänta i ungefär 20 minuter på tåget till Göteborg. Haha, men ni skulle sett tåget vi åkte upp dit med! 6-sitsiga platser eller 4. Väldigt stort och rymligt och väldigt fräscht. Men då var det många som skulle upp till Göteborg. Och med det följde en massa skrikiga barn, aka bebisar. Men det var det bara att stå ut med. Sen kom det mindre trevliga. När vi kom in till 3:s butik så förklarade jaga att jag behövde min puk-kod. Jaha, nehe, det var ju bara att vända eftersom jag inte har något legitimation. Så ska ringa upp senare ikväll och be dem skicka den till mig. Men det skulle ju inte hjälpa mig just då. Mamma och pappa skulle bli oroliga och inte veta var jag är. Pappa hade ringt hem till Josse och bett henne hitta en Timhagen i Bredaryd, då var hon på Hemköp för hon hade hämtat min cykel på stationen. Nehe, då ringde pappa istället till 118 118. Där fick dem numret hem till Malins hus. Där svarade troligen hennes bror. Haha efter det ringde pappa till Malins mobil och där fick han ju tag i mig till slut. Mycket åk på alla attraktionerna blev det, fastän det regnade. Haha, bäst var det när dem flesta satt på Allsången så var det ju knappt något folk på alla attraktionerna, så vi sprang mellan utgången och ingången på Lisebergsbanan. Haha, det var bra! Inga köer!
Vi spelade också på en massa hjul, men gick därifrån utan vinst, som vanligt.

Nu ska jag ringa till Tre. Får se om dem kan hjälpa mig. Eller jag tror dem kan det. Jag hoppas det.

Puss <3


Himla CP!

Nu när vi ska åka till Göteborg, får jag för mig att byta telefon. Ni vet, bara byta sim-kort. Men Nej! Då har jag glömt pin-koden till sim-kortet! Och i all otur hittar jag inte kortet som simkortet kom med! Så nu är min mobil spärrad, och jag måste ha en puk-kod! Som jag heller inte har! Så det första jag måste göra i Göteborg är att gå till närmaste tre-butik och fixa det! Fy FAN vad jag är dum jag vet! SÅ typiskt mig! Ahhhhhhhhhh!

Godnatt....

090802

Hallå bloggen!
Dålig uppdatering idag känner jag. Det får det bli ändrgin på. Josse och Lalle och hans kompis kom hem runt 13-tiden. Malin tog bussen hem till Bredaryd klockan 11,20. Så var hemma en stund själv mellan. Lalle fixade datorn nere i källaren, så nu slipper jag sitta inne här i den tryckande värmen. Härligt väder idag förresten :)
Dom andra stack och hämtade pizza. Milano var på beställningen. Åt knappt en 4:edel av min halva bit. Var helt enkelt inte hungrig. Så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Måste duscha ikväll. Vill inte riktigt stiga upp vid halv 6 imon bitti. Sätter upp håret så det inte ser så fettigt ut. Och nu blev jag helt plötsligt väldigt trött, som min syster sa för en halvtimma sen. Vill kolla på en film till och lata mig i soffan. Och så får det bli. Är sugen på en dansfilm idag. Får se vad det blir :)

Ses senare <3

Hemma från bion

Nu är jag och Malin hemma från bion. Den var bra, men jag gillade inte riktigt slutet. Just nu vill vi bara sova... så det är typ det vi ska göra :)

Ses imon <3

Steeek :P

Min bror kom till mig och fixade biljetterna. Han trodde dock att man inte vad tvungen att vara 18. Säkert bara för att han inte ville betala. Men han fixade det, och sa att det var lika bra att hämta dem direkt. Så nu sitter jag med 4 biljetter i handen! Två till Jönköping och sen två från Jönköping till Göteborg. Hann knappt äta min frukost innan han kom. Snabbt ska det gå vettö. Aja, gött att ha det fixat.
Malin kommer in till stan vid 17,45. Så går nog in runt den tiden. Innan det, eller typ nu, så ska jag lägga mig i solen.

Efterlängtat säger jag bara!
 
Love! <3

God morgon!

Morsning bloggen! Solen skiner idag, ovanligt just nu faktiskt!
Nu ska Fröken Sömntuta gå ich äta frukost innan broder min kommer och hjälper mig att beställa biljetterna till Göteborg. Mamma ringde till honom och bad han om det, så gullig är hon!
Det kanske blir att Malin sover här inatt, och det har jag ingenting emot. Och nu skrev hon att hon ska det! Kul!
Vaknade inte förrän 12,00 idag... typ, woops. Inte meningen, blev lite länge idag :P Men nu blir det frukost!

Och ikväll blir det Public Enemies!!!

Pussar <3


RSS 2.0