Public Enemies imorgon med Malin Timmis!

Hellu bloggennn!
Bestämde precis med Malin "Timmis" Timhagen att vi ska gå och se Public Enemies på bio. Ska bli riktigt mys! För det första för att jag inte har gått på bio på åratal, men också för den sköna stämningen i en biosalong. Bra sällskap gör det ju ännu bättre =)
Just nu märkte vi att det blev ganska krabbigt med Göteborgs-resan på måndag. Tåget vi hade tänkt ta fanns tydligen inte längre. Antingen fullbokat eller av någon annan anledning. Och 1:a klass tyckte vi båda var lite väl dyrt. Det blir billigare om man åker tåg med 1 byte istället för i 1:a klass. Vi åker också lite tidigare, klockan 07,30 från Värnamo Station. Men det gör inget, vi måste ändå börja vänja oss vid att börja gå upp tidigt igen inför skolan. Och jag är ju inte 18, så kan inte boka själv på internet, som är hundra gånger smidigare, så får be om mammas kontokortnummer så betalar vi henne när vi kommer tillbaks. Men olyckligtvis, är hon och pappa nere någonstans och dansar rövarna av sig till Streaplers. Kul att någon rör på sig. Så dem får jag inte tag i nu, får fixa biljetterna imorgon, då dem också kommer vara dyrare. men vad ska man göra när det inte går ens väg? Ta en väg som är snarlik den första... typ. Hehe...

Nu ska jag säga godnatt, för jag orkar inte mer, mitt huvudt är en aning förvirrat :)

Puss o Kram <3


Mat och Michael Jackson

Nu klockan 19,00 visar man ett avsnitt om Michael Jackson. Det tänkte jag faktiskt kolla på eftersom jag missade alla andra grejer om honom sen han dog. Äter rostbiff och potatissallad till det, och kanske lite gurka också :P Ska bli mums med mat, är ganska hungrig. Hela kylskåpet är fyllt nu när jag är hemma själv hela helgen. Ska bli skönt att få vara lite tonåring igen. Spela hög musik. äta framför tv:en (fast jag diskar det efter ^^). Och btw! Sen är det bröllop och jäkelskap med Dag-tto! Får du verkligen inte missa. Det börjar 19,30 på 4:an =)

Love <3


Dålig uppdatering!

... och det ber jag om ursäkt för!
Igår, som ni vet jobbade jag på Chaplin. Det gick faktiskt ganska hyfsat, fastän jag tydligen inte kunde diska. Det hände ganska många roliga grejer. Det kom ett utlänskt par, och naturligtvis hade jag berättat för dem innan att jag skulle gå samhäll språk, så då tyckte dem att jag skulle ta hand om dem, eftersom jag var så bra på engelska (jag sa dock alrig att jag var bra på engelska, men det hängde väl med i själva " språket ". Så dem fick jag servera. Inte så krävande kunder, bra det :) Har redan fått en lönebok, och ska dit någon gång nästa vecka för att bestämma mer jobb =) Trevalns :)

Nu ska jag fixa naglarna och läsa min skvallertidning jag precis köpt. Posh Spice och Tom Cruise? Smyg-romans? Aj då...

Hehe, puss på er :)


Tv:en = sängen

Innan jag går ner till tv:n och sängen tänkte jag skriva ett kort inlägg till. Och det där med gitarren, glöm det. Jag är kass, får vänta tills skolan börjar. Tänkte fråga om man kunde låna gitarrerna någon gång i veckan, i skolan. Hade varit kul att lära sig lite grunder.  Börjar bli lite tjurig på att jag inte kan spela, men det kanske tar tid att lära sig, vad vet jag.
Jag sa ju att det skulle bli ett kort inlägg, för nu går jag neråt tv:n =)

Sov gott <3


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Mormor & Morfar. Det var meningen att vi bara skulle komma dit för att fika, delvis för att vi inte skulle stanna hela kvällen och för att mormor kanske inte skulle orka med mer. Men det blev att vi stannade för att installera den bärbara telefonen, och sen rann tiden bara iväg. Morfar sa hela tiden att ska vi inte ta en hamburgare? Hela min familj sa" Nej, vi ska snart åka hem" ungefär 5 gånger. Sen gick det ett tag och sen sa han " Nej, nu går jag och köper oss varsin hamburgare, och Joakim du hänger med! " så det var bara att hugga in på en 150-grammare. Och kan ju inte påstå att det var äckligt. En riktig grillad hamburgare. Sen... åkte vi hem. Lyssnade på Taylor Swift hela vägen hem. Skönt att slippa höra på när alla pratar om hur trött och dålig hon såg ut att vara, så stängde av deras röster.
 Hmm, klockan är bara 21,15. Vad ska jag hitta på nu? Antingen beställer jag hem ett till presentkort, eller så spelar jag gitarr och äter kexchoklad. Båda alternativen är lika lockande, fastän det ena innehåller kexchoklad :P Och det är jag sugen på just nu. Sparar ihop till ett presentkort med större värde istället =)

Puss på er <3


Förlåt, men typ gillar denna bilden =) 

Nu sticker jag!

Nu sticker jag och familjen till Mormor & Morfar. Ses igen när jag kommer hem!!

Pusspuss <3


Tårtätning hos Mormor

Hallå bloggen!
Sovit ganska oroligt inatt, för att telefonen har inte funkat, utan bara pipigt och gjort en massa ljug ifrån sig. Pappa snarkade som en björn så mamma kom ner till mig i källaren. Där nere blev det äckligt varmt, hur konstigt som helst, det brukar alltid vara svalt därnere.
NU har det precis varit någon här och fixat vårat larm, aka bytt batterier, men han får komma tillbaks för att testa det på måndag eller tisdag eftersom telefonen inte funkar. Pappa har också börjat med fuktskadan, genom att på något eller några sätt föra en massa oljud och får hela huset att vibrera! Så kanske inte så härlig natt eller start på dagen.
  Vid 14,30 åker vi till Gislaved till Mormor och Morfar. Mormor fyller år, så hon envisats med att bjuda på tårta. Ska nog ta en dusch innan vi åker dit, känner mig lite ofräsch. Klockan är ju trots allt redan 12,30 :P

Puss o Kram <3


Nattinatti :*

Har spelat gitarr en stund, eller spelat är kanske fel ord. Jag har försökt att spela. Hittade en skrapgrej, ni vet en sån som man har till trisslotter, och eftersom den har samma form som ett plektrum, tog jag den, sjuk jag är jag vet! Men det funkade faktiskt! Hehe...

Men nu ska jag gå ner och lägga mig tror jag. Mamma och pappa upptäckte att min ena vägg var fylld med sand på ett ungefär. Det har läckt in vatten utifrån in till mig ( jag bor i källaren) och till ena väggen ute i korridoren. Så det blir att riva ner tapeten och träpanelen jag har i mitt rum, för att lägga om väggen, inte så kul men sånt e livet. Jag ligger fortfarande nere i källaren, fast nu i tv-rummet. Bra, får då kan jag kolla lite på tv innan jag somnar, eller varför inte ha lite bra morgontv? Hehe, börjar se många fördelar med fuktskadan :S

Sov sött <3


Nyaste i mina öron =)


Tayor Swift-Beautiful Eyes!

Enjoy =) <3

Regnigaste Juli på 50 år!

Under de 10 första dygnen i juli har flera platser i  Sverige fått oväntat mycket regn. Så mycket regn har vi inte haft på 50 år. På en del ställen ligger det på 4 gånger mer nederbörd än valigt.

Jag kan säga att jag inte kommer ihåg om vi haft mycket nederbörd här i Småland, men en period kommer ja ihåg, fast det var inte så jätte längesen. Kanske 2 år eller nåt sånt. Då hade vi många översvämningar här i Värnamo. Bron vid Lagastigen var fylld med vatten. Apladalens alla stigar var alldeles leriga av regnet, man kom inte fram. Men att det inte har regnat så här mycket på 50 år, det kan jag inte förstå, fast vad vet jag, har ju bara levt i 17 ^^. Ännu mer regn väntas det kommande dagarna. Men sedan ska det tydligen bli finare till slutet av veckan, bra det! :)



Ett översvämmat tält på en camping i Västervik och en personbil plöjer genom vattenmassor efter ett skyfall i Borlänge.


/ Jessie <3

Känns nästan som hemmaspa, fast en aning sämre

Hallå allihopa!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men anser att jag inte har så många läsare, och dom få läsare jag har är ändå inte inne mer än en gång varje dag, men jag får skärpa mig rejält om denna bloggen ska funka!
    Jag har ändrat min layout på bloggen, lite finare nu :) Om det är någon som kommer på mer  tips på olika sätt att designa bloggen, säg gärna till!  Efter att ha suttit framför testbloggen i ungefär 2 h, orkade jag inte mer, så gick in och tog en dusch. Tänkte att jag lika väl kunde raka benen när jag ändå va igång. Allt blev till slut ett litet minispa. Smörjde in hela kroppen med Coconut Butter, så hela kroppen känns nu helt varm av den. Använde också silvershampoot, eftersom jag färgade håret igår i all hast, så det är liite gult, men det fixar sig.
En aning trött nu faktiskt.

Ahh, nu sa mamma att smöret var slut, och skrek direkt på mig, och jag vet vad det innebär i denna familjen. Jag var som Edward i Twiligt där, kunde läsa hennes tankar och hennes uttryck i ansiktet som löd på ett ungefär " Snälla, gulliga Jessica, kan du gå? "
Jag sa precis ja innan hon hann fråga. Haha, hennes smajl, ni skulle sett!!

Aja får väl mova på aset nu då..

Puss o kram så länge <3


Cocnut butter :)

Lunchbuffé

Hola amigos!

Nu blire Bambu med familjen! Smaklig måltid säger jag till mig själv!

See ya all later! <3


Nighty, nighty =)

Hahahah! Så skönt att komma hem!
Sitter och chattar med Largesa från Kosovo. Haha hon vet verkligen hur man får en att skratta! Herreguud...
Men just nu, ska ni veta, att jag är dödstrött... så stupar snart i säng.

Och jag har lovat mig själv, att jag måste bli en bättre bloggare! Snälla, hjälp mig att hålla det löftet!

Godnatt and see ya tomorrow! :D <3


Haveeerdal :)

Hallå bloggen! Och hallå dem som faktiskt läser detta xD typ min syrra :) Haha.
Nu sitter jag här i stugan med Joakims laptop. Jag är här själv. Mamma och pappa är hos Lönnblom och deras stuga, och Joakim är väl också där nu, men så småningom sticker nog dem vidare till Halmstad eller vart dom nu skulle.

Jag, mamma, pappa och Joakim var inne i stan idag :) Han hade fått lön och var shoppingsugen, så var jag och mamma, som ville sprätta upp pappas lön :P Fast ni vet, när man är riktigt shoppingsugen, vill man ha hur mycket som helst, när man fortfarande är hemma. Man kan skriva upp en hel lista på saker eller klädesplagg som man vill ha. Men... när man kommer fram, eller kanske är bättre att skriva när man sitter sur och besviken i bilen på väg hem, konstaterar man att nae, det fanns inte dom där jeansen som jag ville ha. Inte heller den klockan på Ur & Penn som var på rean för 150 :- Men det slutade med att jag kom hem med en kasse iallafall. Var inne en snabbis på Indiska, och där hittade jag ett gräddvitt linne med en fjäril på :P Och ett par skor ville jag ha därinne med, men när jag väl såg dom på från en av provhyttarnas speglar, såg jag hur konstigt den satt på min fot. Så skorna fick hänga kvar på väggen :( OCH! Så köpte jag en ny mascara, för min gamla var helt uttorkad. Och alla kan ju hålla med om att första gången man använder en ny mascara så känns det som om just den mascaran är bäst! Fast den egentligen efter några veckor var lika dålig som den gamla. Aja, bra att det finns många sorter att välja på :)

Linne med en stoooor fjäril :)


Puss o kram <3

Ingen abort - Om pappan säger nej!

I USA vill man införskaffa en ny lag som säger att mamman måste ha med sig ett skriftligt medgivande av fadern för att aborten ska kunna genomföras. Enligt lagstiftaren John Adams ska fostret/barnet födas, inte dödas. Man får inte heller ljuga om vem pappan är, det får man straff för, och inte heller för en läkare genomföra aborten utan faderns medgivande, det är också straffbart! Detta är en stor och ren attack mot kvinnors frihet och privatliv!
Detta stog i Aftonbladet idag, och hur kan man göra så? Är det bara för att öka Amerikas befolkning? Eller är det helt enkelt bara för att man tycker att kvinnor gör aborter för ofta? Man inte gillar kvinnor? Hur kan man ens då leva? Man är ju född av en kvinna! Ska man hata sin egen mamma? Nej! Man ska inte ha en lag som säger detta! Helt sjukt!

Detta skrev jag på min pointblog, läste det på aftonbladets hemsida. Vad är det egentligen som USA har emot aborter? Jag undrar verkligen vad det är för sjuka människor som tycker så här! Om ni vill kan ni läsa hela artikeln här


/ Jessie <3

Dag 3 Haverdal

... var kanske inte en så rolig dag, förstås, hela dagen har ju inte gått än, klockan är ju bara 12.40. Men inget rolig start iallafall. Mormor ringde från sjukhuset och sa att hon skulle åka hem. Jaha, tänkte vi. Varför det? Mår du verkligen så bra? Frågorna kom med rullande fart. Men hon sa att hon gärna skulle stanna några dagar till, fast läkaren hade sagt att hon mådde så pass bra att hon kunde åka hem. Hon sa också att hon skulle åka hem för att sjukhuset behövde sängarna.Men jag menar, sängar, det finns ju sängar på alla andra avdelningar, sängar som inte används. Ta en hiss med en säng till ett akutläge eller vad som. Det måste ju finnas mer sängar!  Sen kom vi att tänka på morfar, som inte heller mår jättebra. Han får ju panikångest och andnöd när mormor inte mår bra. Så om hon skulle komma hem, skulle ju morfar tvingas ta hand om henne, och han kan inte ens koka ett ägg! Han har lärt sig att sätta på kaffe nu! Det har alltid varit mormor som gjort allt i köket. Så Tomas ringde in till Värnamo Sjukhus och frågade varför och vem det var som hade skickat hem henne, för det var det sista vi ville att hon skulle göra. Naej, då var ju den läkaren inte där. Så vi förklarade hur det låg till med morfar, sa att om hon åkte hem så kunde det sluta med att båda två åker in till sjukhuset, och då hade dom två sängar mindre igen. En säng till eller två?  Så nu är det inga glada miner här. Tomas och Louise har åkt hem, så vi har fått ansvaret när sjukhuset ringer igen och berättar hur dom kommer göra. Och vem vet när det kommer bli, ikväll? Nu i eftermiddag? Mamma vill åka hem. Och jag har ingen lust att vara här längre heller när jag vet att dom har det svårt hemma, och Tomas och Louise ska inte behöva göra allt. Dem skulle åka dit ikväll och kolla läget.

Jag vet inte vad jag ska göra just nu som håller mitt mod uppe, för att se mamma gråta är något av det värsta jag vet.

/ Jessie <3

Andra dagen i Haverdal

Hallå allihopa :)
Andra dagen i stugan idag. Vaknade vid halv 11, skönt att sova extra länge idag :)
Sen blev det Halmstad med Sofie för att träffa hennes kompis Amanda. Vi gick på stan en runda, kollade lite i affärer =) Sökte efter ett par nya ljusa jeansleggings och det hittade jag på Vero Moda. Försökte hålla lite i mina pengar, får ju inget sb i augusti =) Lite kul med.. Har fått reda på ett och annat om Adnan. Haha ska bli mycket roligt att spendera det med Malin, som hon kommer hitta på mer för- och efternamn. Alltid roligt som vanligt. Förresten! Vi var ju ute och gick i förrgår innan dom åkte till Tunisien. Haha, som jag pratade, kändes det som iallafall. Hade typ inte träffat henne på flera veckor kändes det som. Men kändes som vi fortfarande inte hann prata om allt. Så nu är hon borta i två veckor till. Saknar henne redan :( Hoppas hon loggar in på något internetcafé och läser detta :) För då vet hon att jag älskar henne och saknar henne så det gör ont!  Nu vet jag icke vad jag ska skriva. Hör att församlingen nere på altanen snackar om linser, så jag försöker spetsa öronen en aning. Och nu ryker historien om mig upp innan jag fick glasögon. Hur jag verkligen inte ville ha det innan, att jag satt 1 meter ufrån dumburken, och glömde flytta tillbaks stolen, så alla märkte att det var något fel. Lite kul att alla skrattar åt mig, men nu frågade mamma om vi ska gå till optikern och beställa linser, så Ja, tack! Så snabbt som möjligt! Såå, funderar på att gå in och ta en dusch, och sen kolla på The Manchurian Candidate på 4plus. Yes, så får der bli, det blir min kväll :)

Imon, kanske det kommer in en bild på dom nya leggingsen från Vero Moda :)
Puss å kram <3




Innan Haverdal =)



Nu sticker vi snart till stugan i Haverdal  :)
Sitter på min systers laptop, hon kommer snart hem och får hon se mig här blir hon rasande, så ska skriva snabbt. Kul att få skriva ett blogginlägg här för en gångs skull :P
Fick precis reda på att vi ska in till Halmstad ikväll och käka mat. Hela tjocka släkten... okej nästan. Vi blir 8 :P Ska bli mysigt, och gott med massa mat :)

Nu vill jag inte riskera att få skällning av min syster så säger hejdå! Bloggar säkerligen från stugan också, min bror har sin laptop därnere :)

Puss o Kram <3


Nu blev det kvällen =)

Tjena ;P Gud vad fult det låter, aja xD
Nu har jag spelat lite The Sims 2, men måste säga att det blev lite jobbigt till slut. Att köpa ett stort hus med för många rum är jobbigt att inreda xD det finns rum som jag inte vet vad jag ska ha till. Lyckat! Så pallade inte spela mer, även om det är jättekul! Funderade istället på att faktiskt gå och lägga mig. Är ändå hyfsat trött, skulle nog kunna somna om jag nu vill. Btw, har fixat naglarna, lite längesen jag gjorde det nu. Har dock inte den färgen jag vill ha. Vill ha en ren vit färg utan stänk av silver eller glans i. Har jag tyvärr inte, men kommer nog så småningom :P

Aja, min handled värker nu tyvärr, så ska nog sluta skriva.

Godnatt ;*


Sånt som jag bara råkat ha sett och bara så vill ha =)


Hallå! Nu känner jag för att spela The Sims så nu ska jag göra det :)

Tänkte ba säga att jag sticker till havet med mamma och pappa imon :)
Bloggar förstås innan det =)
OJ! Förresten skorna ovanför är från Skopunkten :)  299:-
Och väskan från Indiska, 399 :- =)

Nu ska jag spela lite =)

Puss och Kram <3

Are YOU KIDDING?!

CPDATA! Innan jag skrev värsta långa lägget härva och nu min data cpa! Helt sjukt asså! Fuck datan asså! Nu hela lägget bara kapisch! Helt jävla borta asså!
Naej, okej, turk-pratet upphör!

Men allvarligt! Man blir ju lite arrrrrg xD
Får försöka sammanfatta allt jag skrev!
Okej, here we go xD

¤ Kortspel med mamma och Josse, + en massa skratt!
¤ Ut och gå imon med mamma och Josse
¤ Ut och gå med Malin eftersom hon åker till Tunisien på tisdag
¤ Mamma säger att det räcker med att jag går med Malin
¤ Tack lilla mamsen ^^
¤ Jag skriver till Malin på msn
¤ Hon svarar inte
¤ Jag skriver ett sms till Malin
¤ Malin kollar på film
¤ Malin kommer att läsa mycket dumt från mig på msn eftersom hon inte svarade innan jag skrev smset
¤ Jag skrev på inlägget
¤ Jag har glömt nåt
¤ Jag kommer inte på det
¤ Jag ska sova, men är för upphetsad (och nej, inte upphetsad)
¤ Okej, detta börjar bli ett dåligt skämt
¤ I'm OUT!
¤ Peace and Understanding! ^^
¤ Mallan is back on msn WIHOOOOOOOOOO!!!!


Twilight eller The Sims 2?

Okej, nu har jag två alternativ, för jag orkar inte sitta inne mer på bloggen! Olyckligtvis ^^

Så vad säger ni, läsa Twilight eller spela lite The Sims 2? Installerade The Sims igår, så har inte spelat något än :P

Ihh, det blir nog lite The Sims 2, och SEN Läsa massa Twilight =)

                             


Kjol från Indiska =)



Här är kjolen från Halmstad!
Köpt på: Indiska 129 :-
Finns i massor av olika färger!
Den är ganska lång så man får vecka den lite om man vill ha den kortare =)


Duuuuuusch!!

Bluuuuuuuuubb!
Okej, det där var kanske inte nödvändigt men hade lust!
Nu springer jag in i duschen! Vill inte ta kort på kjolen riktigt än, känner mig inte direkt fräsch!

Så sen kommer bilden!!

Pussar! <3


Silvershampoo från Isadora!


Mitt silvershampoo från Isadora! Och bara så ni vet så är inte kanelbullen min! Hittade bilden på Google! Tänkte att det skulle vara lättare att göra på det sättet! :P

Så här har ni shampoot! Köpt på Kicks! Vet dock inte hur mycket den kostade för det sa hon inte eftersom det var en present =)
Men inte under 100-lappen tror jag.

Och snart kommer kjolen!

Kramar <3


090719

Hallå Bloggelibloggen =)
Är bra extra bra humör idag, ingen aning varför dock! Var det någon som såg 101 Dalmatinerna igår? Haha, jag och Josse såg den igår. Det var så längesen. Och då märkte jag att det var Hugh Laurie som spelade en av skurkarna! Ni vet, han från House?


Alltså denna personen - Hugh Laurie! Fick en liten chock att det var han men det är han till 100%!
Har inte bloggat så mycket denna veckan, för det åskar och regnar så grymt! Och eftersom min data är stationär så vill jag inte att den ska gå sönder =)
Sover bätte nu förresten! Efter Halmstad-resan var jag jättetrött och gick och la mig ganska tidigt, och då är man ju mer utvilad på morgonen, och sedan tröttare på kvällen igen. Och tog min systers råd. Hon sa att jag sover så länge för att det är mörkare i mitt rum mycket längre, för att jag har en svart hissgardin som täcker hela fönstret. Så nu har jag börjat sova med den uppdragen, och nu går jag upp vid 10,00 nästan varje dag! Så tack till henne!
Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Jo, jag tänkte ta kort på min kjol som jag köpte i Halmstad så ni får se den! Och visa er silvershampoot jag fick av Josse!

Puss o Kram <3

SOL

Idag blire inte mycket dator ska ni veta!! Nu ska vi ut och SOLA! tar med twilighten också :P

PUSSAR OCH KRAMAR!! <3<3


Tillbaks från Halmstad/Haverdal =)

Hallå bloggen, det var ett tag sen sist! Exakt 2 dagar, 21 timmar och 17 minuter.  ^^
Och under den tiden har jag varit i Halmstad/Haverdal med Josse och Kajsa. Skojjigt vare =)
Vi var inne i Halmstad igår kväll och hade lite kul, kändes lite obehagligt dock, lite stelt sådär. Är ju inte riktigt van vid över 18 samhällen ^^ eller vad man nu ska säga. Kul var det ändå =) Åt riktigt god mat, fläskfilé med Chilliaioli (stavning!) och pommes. Smarrigt =) dock inga bilder från resan eller den lilla utflykten =)
    Vänta, ska försöka komma på när pappa ringde, det var nog igår på morgonen. Då sa han att han och mamma hade varit och hämtat pizza på Chaplin, Värnamos godaste pizzor, och han fixade en jobbintervju åt mig! En av de anställda skulle sluta så de gick med på att träffa mig, så nu ska jag dit imorgon, aa eller jag tvingar mig själv att gå. Är ju inte riktigt den framfusiga tjejen när det gäller sånt. Och en intervju på det... kommer vara riktigt nervös imorgon. Måste ju göra ett bra första intryck. Kommer bli svårt, men det bästa måste väl vara att försöka låta så positiv som möjligt. Glad och trevlig, visa att man har en bra personlighet. Aa, jag hoppas att jag tror mer på det jag precis skrev imorgon...
    Tillbaks till H-stad! Nu ! Ska jag berätta om hemvägen igår kväll. Och vilken natt-taxa! 70 spänn för bussen! Men hem skulle vi. Så nu då till berättelsen. Jag och Josse satte oss lite längre bak i bussen, ni vet, dom flesta bussar har ju oftast en trapp upp till mer platser, vi satt några rader bakom den trappen. Men lite längre fram, alltså nedanför denna lilla trappan, satt en mörkhårig tjej. Sen trodde min syrra att det typ regnade in nånstans, eller att någon spillde ut en dricka, för det lät verkligen så, det tyckte jag också. Men om man spiller något, eller om det regnar in, märker man väl oftast det, och försöker byta plats eller få tag på det som spildes ut. Men nej, det fortsatte. Sen sa en annan kvinna som satt vid oss att Nej! Hon spyr ju! Det var ju därför det fortsatte, tre rejäla omgångar rätt ner på golvet, sätet, henne själv. Och dem andra fick sån jädra fart, flyttade så långt bak i bussen som dom kunde komma. Visst det började stinka, men det var typ vatten som hon spydde ut, så det försvann ganska fort, eller så vande man sig vid det. Det mysigaste var när vi såg hur det spred sig i mittgången, det rann fram till chaffören, och bak till oss. ( Tur att trappan var där^^). Lite olyckligt ^^

Förlåt, men nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer imon, ska nog sova snart =)
Kommer bilder på presenter och kläder imon! =)

Puss på er!



Förlåt för dålig uppdatering!

Hallå bloggen och mina fåå läsare!!
Idag fyllde jag 17, skriver i dåtid för att klockan är halv 1 på kvällen, alltså redan den 14 juli. Så dagen är redan förbi. Bara ungefär 364 dagar tills jag blir 18! Längtar redan xD Aja. Jag har fått min älskade bok, Äntligen! Twilight; Så länge vi båda andas! Och ett par Björn Borg trosor. Min syster kom hem från Katrineholm med en flaska silvershampoo till mig. Mäkta glad blev jag! Så sötig e hon =)  Ska tydligen få pengar också till Halmstad =) Shopping blir det nog för dom pengarna =)
    Nu ska jag snart gå och lägga mig =) Känner hur ögonlocken inte riktigt lyder mig längre. Nerverna orkar inte jobba för tillfället. Har kollat på Beck, så vet inte riktigt om jag vågar gå ner i källaren till mitt rum, för där nere är det just nu beckmörkt, pitchdark. Scary säger jag bara. Ännu läskigare nu när jag kommer å tänka på dom nätterna som jag sovit med ytterdörren nere till mig olåst! Och tänk alla dom nätterna som jag legat inne i mitt rum och tänkt att, ja men ytterdörren är låst, ingen kommer in och mördar mig. Men dörren var inte låst! Det kunde ha hänt vad som helst! Måste kolla extra många gånger innan jag lägger mig ikväll, kolla så att den verkligen är låst!

Nae, usch nu måste jag gå ner och kolla så att dörren är låst!

Sov gott sötingar! <3

 

What A Girl Want

BLIBBBB!!

Sitter och kollar på What agirl wants =) Film med Amanda Bynes =)
Imon fyller jag årr =) Wiiiie! Ett år närmre pensionen ^^

Ohh, nyu börjar filmen igen, skriver när den är slut!

Love yaa <3


Wiiiiiiiiie!!

Äntligen! Jag somnade iofs inte förrän halv 2, men en hel timma tidigare! Framsteg! Och kom faktiskt upp vid 09,00 idag =) Idag ska jag inte gör alls mycket, kolla på en film kanske, och äta upp min Marabou Sommar =) Och läsa lite i en bok. Aa, lite spridda sysslor =) Och skriva massa här förstås =)

Nu ska jag äta frukost =)

Ses senare =)


Filmkväll med Love n Dancing :)

Hallå bloggen =)
Har fått ett tips på hur jag ska kunna somna fortare, så efter jag stängt av datorn ska jag gå ut och gå en kort runda. Det ska tydligen hjälpa lite =) Får se om det hjälper.

Ikväll har jag kollat på två filmer. Den första var Confessions of a Shopaholic, haha, väldigt skojjig film tycker jag.
Den andra filmen var Love n Dancing. En typiskt Jessica-film. Jag bara gillar att se på Sällskapsdand! (weird-I Know!) Men på något sätt tycker jag det är vackert, och fråga inte hur. Det bara är det. Dansfilmer i huvudtaget =) Shall we dance, Step Up, Walk the line... =)

Nae, nu börjar jag bli varm här, ska gå ut en stund nu.
Man ska tydligen gå upp tidigare också. Så får försöka inte gå upp vid 12,30 imon :S

Dröm sött <3


Jag hatar det här! Hjälp sökes!

USCH! Jag hatar att jag inte kan sova på nätterna! Varfrö kan jag inte sova. Jag tycker inte det är så varmt länge, det som innan gjorde att jag inte kunde sova. Är det för att jag går upp sent och går och lägger mig, eller somnar, sent? Nu är klockan 12,30, och jag har inte ätit frukost. Mamma och pappa är på aktion nånstans.
Detta är det enda som får mig att längta tillbaks till skolan. Man tvingas lägga sig tidigare för att man vet att man annars kommer vara som ett lik dagen efter. Och då blir man trött nästa kväll. Men nu... fy oh blä.

Nu ska jag väl äta lite frukost då... Jag gillar inte detta ska ni veta!

Ha det bra <3


Kvällsinlägg =)

Hallå allihopa =)

Tänkte bara skriva att jag lever, har inte varit så aktiv idag här på bloggen =) Har beställt en order från Gratisgodis, visste inte att jag hade så mycket samlat där, längesen jag varit inne. =)
Så lite godis hemskickat i veckan :)

Nu ska jag lägga mig, ha en trevlig kväll =)

Pusspuss ;* <3


A Walk To Remember

Hallå bloggen =)
Vilken långsam dag! Jag har inte gjort ett något. Jo, jag har suttit och letat på internet efter resor. Egentligen ville min morbror att vi ksulle hänga med till Kreta eftersom han fyller 50 iår. Men vi är inte riktigt som han. Han vill gärna ha allt bokat i förväg, eftersom han faktiskt har råd. Men som vi i lågkonjukturen, har inte råd, eller jo vi har ju pengar, men är inte beredda p att ge så mycket för bara en flygstol. Min kusin jobbar nere på Chania så hon kan fixa hotell åt oss. Men när en flygstol kostar 4000 per person och vi är tre, blir det 12000 bara flyget, sen hotellet också? Det blir en del pengar till slut, och sen ska man ju leva där nere också. Vi är hellre lite kallare och väntar, kollar på sista-minuten istället. Och hittar vi inget så har pappa hittat en resa till Costa Brava i Spanien, all inclusive, som min familj åker på istället. Naturligtvis blir allt mycket billigare även fast det är all inclusive. Jag hoppas att det blir något iallafall =)
     Jag måste snart tvätta bort dom intorkade tårarna från A Walk To Remember. Vilken film! jag lovar, jag grät mer än 5 gånger! Så ansiktet är lite stelt ni vet, som det blir efter man gråtit.
    Imorgon åker Maria till Malta! Kommer sakna henne! Hon ska dit på språkresa i tre veckor. Vi räknade lite förra veckan... Detta är riktigt skrämmande! Det är de tre veckor som hon har framöver, sen är hon ledig en vecka, jobbar en vecka till, och sen börjar skolan igen! Det betyder att det bara är 5 veckor kvar av sommarlovet! För mig är det väldigt skrämmande!
Och någon av dem veckorna hoppas jag få kunna spendera i utlandet! Jag har mina drömmar inombords...

Nu börjar min hand verka, gjorde riktigt ont i den inatt, låg väl på den för länge... ^^

Så kanske skriver ett inlägg senare ikväll =)


Fick bli den här bilden för det var den enda jag hade på Mia, på denna datorn iallafall :P

Write it or not write it; That's the question

Hmm... har funderat på en grej hela dagen. Om jag ska avslöja hela min lilla "kärleksmånad" eller inte. Eller den som jag från början trodde var det... Men som det sedan inte visade sig vara, iallafall inte för min del. De jag har berättat en del för, har nog inte hört allt.
På något sätt är det lättare att skriva ner det än att säga det rakt ut. När man säger det överdriver man kanske alltid lite extra för att få det att låta värre än vad det är. Eller så håller man vissa delar av historien för sig själv. Det har nog jag gjort i detta fallet. Valt att skippa en del saker som bara är för privat. Kanske inte ens saker som jag har berättat för min bästa vän, och det är jag otroligt ledsen för, trots att vi berättar nästan allt för varandra. Om jag väljer att skriva ner allt för att lätta mina tankar, kommer inlägget troligtvis bli väldigt långt, och det kommer ta ganska lång tid att få ner allt, att komma ihåg allt. Så om jag gör det, kommer jag nog att ha ett inlägg i utkast-korgen som jag kan skriva på när jag känner för det, när jag har styrkan att göra det. Jag lägger upp det när jag är redo. Men, jag har svårt att bara lägga upp det som ett vanligt inlägg, för att det är trots allt mina djupaste tankar och är kanske inte beredd på att offra allt, men det kommer när det kommer.
Och faktiskt, känns det som att jag endast skriver detta inlägg för min egen skull, om jag nu gör det. Det skulle vara mitt sätt att få lätta på hjärtat, kunna skriva allt som hände och varför det blev som det blev. Inte skriva det för att ni skulle ha något intressant att läsa...

Nu ska jag sova... mina ögon är snart fyrkantiga.

Puss ;*


JonMcLaughlin-SoClose

Här är ett klipp som jag verkligen älskar =)


Cykeltur till Max :)

Hallå bloggen :) Förlåt! För den lata uppdateringen. Man kan inte blogga så mycket utan en egen dator som fungerar helt. Måste starta om datorn helt med min systers hjälp en dag i veckan. Får använda hennes nu när hon jobbar.
Senare ikväll ska jag, mamma, pappa och Josse till Max och käka burgare :) och sen en god glass på donken. Kanske en marängsviss? xD Aja, får se vad det blir. Vi ska faktiskt cykla dit. Vi gör alltid det när pappa fått sin semester. Så det är väl dags idag då =)
Har verkligen ingen lust att blogga idag men skriver en rad till ändå.
Kanske bloggar lite senare ikväll.

Puss på er ;*


See ya later ;*

Nu sticker jag inåt stan för att möta Mia och Malin utanför Lilla Krogen !

Och jag får inte bli sen!

Ses senare ;* Love you all <3




Middag ute ikväll med Mia och Malin.

Hallå bloggen och alla läsare..
Ikväll ska jag ut med Mia och Malin. Vi ska äta på Lilla Krogen. Värnamos mysigaste restaurang =) Och om regnet håller uppe kan man ju faktiskt sitta ute. Ännu mysigare :P Senare på kvällen ska tydligen Mia träffa Johan, så kul för henne att dom funnit varandra =) Så glad för hennes skull. Haha då var dt bara jag och Malin som står kvar och ser henne försvinna in i ett lyckorus :D haha.
Funderar på vad jag ska ha på mig. Alla mina kläder ligger i smutskorgen, inte så fresh att dra upp det därifrån, nejnej inte mysigt. Aja frå se vad jag drar på mig, blir väl det som hänger rent i garderoben vilket är två eller tre klänningar och ungerfär 5 par jeans som just nu samlar damm i värmen... Men usch, inte jeans,,, aa det får bli en klänning med tights under, för det är trots allt liiite svalare nu när det regnar lite titt som tätt.

UJ" nu är klockan 16 och jag ska nog hoppa in i duschen med kaninskutt.

Ses senare ;D


Paaaaaaj! MUMS!

Okej, detta var den godaste paj jag ätit! :D:D
Säg till om ni vill ha recept :D



Här ser den dock inte så god ut, men det var den! :D

Vaniljsås :P

Nu ska jag sticka en snabbis till Kvantum för min älskade vaniljsås. Funkar inte annars. Så här ser jag ut nu förresten :)



Ses senare (med pajen :P)
<3

Presentkort Gratis-fashion =)



Presentkort från Gina Tricot till mig :)

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=8479

Förlåt!

Jag är en hemsk människa! Jag bloggade inte alls igår! ÄR LEDSEN FÖR DET! Får göra det idag istället. Mitt presentkort på Gina Tricot har kommit =) Mäkta glad är jag! Dock bara 50 kronor men på rean är det väl något :D Kommer in en bild på det så ni tror på mig :D
Idag ska jag baka en paj har jag fått för mig. Med hallon, blåbär och björnbär. Mhm.. låter gott tycker jag :) Kommer bild på det med sen :D

Nu ska jag gå och ta en dusch.
Ses senare =)




Skolavslutningen i år :)

You make it real

En av låtarna jag lyssnade på igår när jag gick ut sent på kvällen för att kunna vara för mig själv.




James Morrison-You make it real

Sen morgon

Jag kan verkligen inte sova i denna värmen. Jag gick och la mig klockan 12 och låg vaken till 4. Helt omöjligt att somna. Vid halv 4 gick jag upp och tog ett glas vatten för halsen var megatorr. Däruppe hör man spridda snarkningar, oh gud vad avundsjuk jag blev, dom sov, men jag kunde inte. Så jag gick på toa och försökte sen sova igen. Nejnej, då märkte jag att det redan var ljust ute. Perfekt timing, klockan halv 4! Jag funderade på att gå ut för att ta luft men det kanske inte skulle vara så smart med tanke på hur vår dörr låter när man öppnar den. Ville ju trots allt inte väcka någon i deras skönhetssömn. Men tydligen lyckades jag till slut somna för nu är klockan 13,00 och jag har precis gått upp och ätit frukost, fastän pappa står och lagar lunchen... Får hoppas att der inte håller i sig. Att jag inte kan sova alltså.. Hemskt värre. Aja sånt é livet, och det är inte alltid rättvist.
Nu ska jag gå ner igen, för det är svalare nere i källaren... fast min systers fläkt är ändå rätt svalkande fast det räcker inte, är lika varm för det..

Ses senare ;*


Virus i datan :(

Alla som har mig i sin kontaktlista på msn och får skickat en länk där det står Is this you ;) och en lång länk! Klicka INTE! Då får du viruuuuuuus. Som jag fått... Yippie... som tur är får jag låna min systers dator. Skulle inte klara mig utan musiken. Måste hämta min ipod hos min bror också, om han nu inte har slarvat bort den eller förstört den... Det finns så mycket man kan säga genom musik. Lycka, hat, sorg... allt. Musik att få gråta till, skratta till, sjunga till. Vad gör vi utan musik? Sänder ut så många känslor som man aldrig trodde att man hade. Liv hade varit tråkigt utan musik. Ett liv utan musik hade varit oändligt tyst, en tid då mörker och ljus växlar men ingen vet när. Just nu lyssnar jag på Sean Paul. Hans musik lyfter upp en. Och på något sätt behöver jag det nu. Ingen aning varför. Men så känner jag tydligen idag. Det hinner väl ändras innan ett nytt ljus börjar, runt morgonkvisten. Just nu har jag lust att bara gå ut och sätta mig någonstans med betydelsefull musik. Musik som på något sätt berör mig. Jag tror jag ska det.

Om jag inte skriver mer ikväll beror nog det på att jag är trött, och isåfall bloggar jag mer imorgon.

Puss ;*


Pointshop.se

PointShop.se

Ännu en bra gratissida =) bara att bli medlem, denna har ännu mer fina priser och valmöjligheter :D

Godnatt ;*

Nu ska jag sluta dagen med sängen och en bok. Har fått en vana att läsa för mig själv sent på kvällarna, tills man gäspar mitt i en mening och får läsa om den. Tecken på att man borde sova. Ska börja blogga mer har jag bestämt mig för, skriva lite längre inlägg. Kollade igenom mina och såg att alla var hemskt korta jämfört med andras bloggar. Men man är ju olika från person till person... Tack gode gud för det =) Hade inte varit kul om alla var likadana.. Samma? Likadana? Skit samma! Samma och likadana är samma sak och dt spelar ingen roll vilket jag skriver för ni fattar ändå vad jag menar... xD Hmm, minnen från lågstadiet kommer tillbaks. Usch, fy och blä.

Blöö, nu längtar jag till min bok..

See ya all tomorrow =)


Musik

Denna kvällen blev väldigt musikfylld. Jag spelar alla möjliga låtar högt som satan. Men ingen har klagat än i huset så jag fortsätter ;D
Ibland är det bara kul att fylla lungorna md luft och sjunga med i " DU È MIN MAAAAAN! " Okej, tycker jag iallafall xD  Svenska härliga låtar det där.. ;P Eller sjunga med i Jordin Sparks One step at a time.  Eller Magnus Ugglas låt Första gången.  Nu sätter jag på Jill Johnsons Crazy in love och jag måste ba sjunga med!! Haha tur att ingen hör mig :O 
Las Vegas med Martin Stenmark är såå kul! Den är så dålig att den blir bra!  Dancing girls in neon lights ;)
    
Innan hade jag lite tråkigt så tog lite bilder.
Här är en av dom =)


 



Gillar att mina ben blev extra bruna på den bilden ;P Höhö :D

Haha jag har fortfarande Du e min man på huvudet, bara den raden av låten. Konstigt hur allt kan fasta bara så där...
Kommer sjunga på den tills jag somnar, promise!

Pusspuss <3


Helen Sjöholm-Gabriellas Sång

Jag tycker verkligen detta är något som Sverige borde vara stolt över. Måste säga att detta är den bästa låten på svenska!
Bara jag som tycker det? Hennes röst är något att dö för...



Grillat :P

*Hello everyone! Nu är jag tillbaks från stan :)



Så här ser jag ut just nu!
Nu ska jag äta grillat =)

Ses senare =)


Springer iväg som en iller


Nu sticker jag och klipper mig på stan.. Bilder på nya frissan kommer upp senare!

PUSS <3






Godnatt

Bara så alla vet, det räckte att kolla på filmen i ungefär 5 minuter för att förstå att det inte var något att ha. Det vill säga, den var kass. Så kollade på Step Up istället. En av mina favoritfilmer, såå bra! =)



Imon ska jag upp ganska tidigt så det blir sängen för mig nu =) Ska med mamma och pappa till Eksjö, Ekberg... ehm, något med Ek i början iallafall ;D Efter det, vid kvart i fem, ska jag till frissan och klippa mig.. Och jag som alltid tycker att man ser för jävlig ut precis när frisören klipper. Jag blir alltid helt illröd om kinderna och mina ögon helt konstiga, så aa, får väl hoppas att jag blir nöjd ändå.. xD

Godnatt allihopa
Sweet dreams <3

Film

Sitter fortfarande inne för att det är svalare, klarar inte av värmen xD Nyss gick pappa och köpte potatis, och jag känner nu att jag nästan skrek till honom : KÖP GLASS! när han stog ungefär 1 meter ifrån mig... Ingen fin blick jag fick tilbaks och ett tveksamt okej....
Men aja, det funkade tydligen för nu sitter jag framför datan med SIA:s Gräddkola. Mumsigt värre. Han vet vad jag gillar alltså.. Det är också skrämmande... För mig alltså..

Ska kolla på Spring Breakdown. Ingen aning om hur den filmen är, det enda jag vet är att det är en komedi, vilket passar utmärkt just nu..


Kram på er <3




 


 


Rubriken fattas ^^

Mm, så var det ju detta med rubrikerna.. Vad ska det stå där? Jo, nånting som har med inlägget att göra. Självfallet... ^^
Idag är en av mina tråkigaste dagar som jag haft. Har jag en riktigt tråkig dag orkar jag inte heller fixa något att göra, någon att träffa. Jag sitter hemma för mig själv. Börjar tro på det mamma alltid säger till mig. Allt kommer inte serverat. Du kan inte beställa att någon kommer för att träffa dig. Inte beställa att du alltid ska ha något att göra. Sån är tydligen jag. Jag tror att så fort jag har tråkigt eller har en sur dag helt enkelt, kommer det en servitris med förkläde och säger: " Nästa möte är klockan 15.00. "  Dags att göra sig iordning för det då..  Okej, nu lät det väldigt bokstavligt.. Men är det verkligen sån jag är? Tror att allt bara löser sig utan att jag gör ett enda handtag? Jag ska aldrig ha tråkigt? Om jag aldrig ska ha tråkigt, så kan jag säga att det löftet sprack ages ago. Mamma har fel. Visst, ibland sitter jag och har tråkigt, men jag gör ingenting åt det. Jag vet att jag måste ta tag i det själv. Jag måste ringa efter den kompisen själv... för det går inte att beställa att hon/han ska ringa mig.

Jag är knäpp, mitt huvud dunkar med extra bas och jag ska gå och ta en tupplur ^^


Fotboll

Kom hem från stan för ungefär 2 h sen. Ryggen var helt klibbig i den kvävande värmen.
Min kära bok fanns inte tillgänglig, och orkade inte ställa mig på kö, för det var 2 före mig så det sket sig.

Nu har jag ätit en Billys till lunch/middag. Jag och papps ska åka och kolla på fotboll. Södra-Dannäs tror jag det var. Det var så längesen jag kollade på fotboll, så bestämmde mig för att cykla med honom till Norregård och kolla på den. =)

Och nu hinner jag inte skriva mer för nu ropade han på mig... Skulle tydligen skynda mig också.

Ses senare =)



Beställa klipptid och till Biblioteket


Morgon bloggen! Nu ska jag snart springa iväg till Spray och beställa klipptid innan dom stänger för sommaren! Sen ska jag kolla om min älsklingsbok har lämnats tillbaka på biblioteket. Måste ju bara läsa den 4:e boken i Twilight-serien. Dåligt att ett så stort bibliotek bara har två exemplar när det är så stor efterfrågan på dom. Jag vill inte köpa böckerna egentligen. Man läser dem en gång, sen står dom i hyllan som dammsamlare. Inte bra.. Så hoppas turen är på min sida idag =)
Ses senare ;*



RSS 2.0