Ingen abort - Om pappan säger nej!

I USA vill man införskaffa en ny lag som säger att mamman måste ha med sig ett skriftligt medgivande av fadern för att aborten ska kunna genomföras. Enligt lagstiftaren John Adams ska fostret/barnet födas, inte dödas. Man får inte heller ljuga om vem pappan är, det får man straff för, och inte heller för en läkare genomföra aborten utan faderns medgivande, det är också straffbart! Detta är en stor och ren attack mot kvinnors frihet och privatliv!
Detta stog i Aftonbladet idag, och hur kan man göra så? Är det bara för att öka Amerikas befolkning? Eller är det helt enkelt bara för att man tycker att kvinnor gör aborter för ofta? Man inte gillar kvinnor? Hur kan man ens då leva? Man är ju född av en kvinna! Ska man hata sin egen mamma? Nej! Man ska inte ha en lag som säger detta! Helt sjukt!

Detta skrev jag på min pointblog, läste det på aftonbladets hemsida. Vad är det egentligen som USA har emot aborter? Jag undrar verkligen vad det är för sjuka människor som tycker så här! Om ni vill kan ni läsa hela artikeln här


/ Jessie <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0