090630

Oj, juni svepte förbi i rasande fart! Och imon är det juli! Och det betyder att jag snart fyller år! 17 bast! Inte för att något kommer förändras men aja, ett år närmre pensionen ^^
Ser att jag var lat igår, la bara upp ett enda inlägg. Men jag orkade inte, och hade inget att skriva heller för den delen. Men idag kände jag att jag var tvungen att lägga in lite. Även om jag inte har något att skriva så skriver jag ju det just nu, eller? Mjo, jag sitter ju och knapprar på tangenterna så något borde väl synas på skärmen.
För ungefär 10 min sen smorde jag in hela min kropp med Ldb. Väldigt återfuktande tycker jag. Man vill ju trots allt inte att brännan ska försvinna även om den någon gång kommer göra det. Det är intressant hur olika vi alla är. Någon som har väldigt ljus hy, har svårt att bli brun, men väääldigt lätt att bli just illröd! Och en annan har lätt att att bli brun så det stänker om det! En timma i solen, och man är redan sommarbrun så det räcker. Jag är någon mitt i. Jag blir röd, men efter 3-4 dagar i pina blir färgen brun. Aja, så kan det va =)

Är det bara jag som tycker att Mc Donalds reklam på radion är hysteriskt kul? Ingen kan säga glass med marängsviss. Det stavas sviss, men alla där säger switch, svisch och allt annat konstigt! Hur svårt kan det va? Sviss? Marängsviss? Glass med marängsviss på Mc Donalds? Hmm.. Oförståeligt.. 

Aja, nu ska jag sticka uppåt i huset, utan att väcka min syster som ligger och sussar sött i soffan i tv-rummet...

Kommer med lite bilder senare =)

Kram på er!



Osudden

Idag blir det Osudden med Malin. Efterlängtat! Åven om solen är gassande het och ibland jobbigt het, är det ändå skönt att bara va ute på en strand och umgås. Det blir nog efter lunch nångång.
Tänkte att jag skulle göra lite reklam för gratisbio.se men just nu kommer jag inte in på sidan, så får fixa det senare.
Har ni tänkt på en sak? Nää, inte jag heller! Asså jag vet inte vad jag ska skriva om! Det enda som det blir långa inlägg är om jag läst en bok -.- buhu...
Jo, kan skriva om att  jag snart får presentkort från Gratis-fashion! Mäkta stolt! =)
Men vad ska jag skriva nu då? Asså vad är det för mening med att ha en blogg om jag aldrig skriver något vettigt på den?
Det är en fråga jag ställer till mig själv nästan varje dag..  Vem vill läsa om det inte är intressant, och kan ju säga att dem senaste inläggen inte är något kul att läsa..
Nää, usch, nu vill jag ut. Klarar inte av detta..

Ses efter osudden =)


Stekhett!

Oh Gud vad det är varmt! Jag vet man ska inte klaga... men jag klarar inte mer sol för stunden, den är för het. Sätter mig framför dumburken och kollar på Catch and Release. Om jag somnar där, lär det blir ett sent inlägg senare ikväll.. 
Har hällt upp ett stort glas med Persika Iste. Ska bli så gott att bara surpla upp det. Så Gott!



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin



Skor =)


Man behöver ju inte alltid ha högklackat. Själv gillar jag den tan-färgade skon. Alla 4 är dock fina =)

Alla från Nelly.com


Godmorgon

God morgon allihopa! Sovit gott? xD

Idag funderar jag på att endast ligga ute i solen och bättra på min bränna. Ska ju börja läsa i en annan bok nu ju! Bara så alla vet så är jag en bokmal. Plöjer igenom böcker som pappa säger. Aja, vill jag läsa så läser jag! :)

Har alla haft en trevlig helg?
Kan säga att jag skulle inte haft något emot lite sällskap i det stora huset. Hade varit kul med en grillkväll, det får jag nog tänka på. Lite fest sådär. Hade varit skoj med tanke på det fina vädret. För det hoppas jag kommer hålla i sig.
Nej, har inte så mycket att säga idag, och då är det ingen mening att sitta här.

Skriver mer senare =)


Don't matter if your black or white

Äntligen händer det något med min blogg! Äntligen lite besökare, eller lite mer kommentarer iallafall.
Sitter här och försöker komma på mer sätt att skaffa poäng på diverse sidor med gratisprodukter, ingen större tur.

Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag ger mig iväg till sängen, så här är jag!
Chattar med Selma ba så ni vet ;) vi sa precis att alla som har bloggar är medlemmar på gratissidor. Kan kanske stämma eller? Okej, vi gör så här.

Är du medlem på en gratissida? Kommentera! Kan va kul att se =)

See you soon, love ;*


Kvällsmat

Nu ska jag springa till Kvantum och köpa något att äta. Mamma och pappa ska ut och dansa bugg ikväll, så jag har huset för mig själv, och står ju då för kvällsmaten själv också -.- det blir väl en billys eller an paj ;) lättare kan det inte bli.

Så nu ska jag sticka =)

Skriver senare pusspuss ;*





Klänning från Nelly



Bara jag som fullkomligt Älskar denna? Jag vill ha!
Finns på Nellys hemsida för 479 kronor.
Gud, vad det finns många fina klänningar på nelly.com  Kan tänka mig nästan alla!

Pusspuss ;* 



Bloggpaus i solen..

Åh GUD! Jag tror jav svimmar i solen! Det är så varmt! Kollade på termometern innan jag sprang ner till datan! 30 C i sjuggan! Tänk då solen! Gosh... Var tvungen att ta en paus, kom ju på att klockan  var 12 när jag bloggade sist :S

Nu har jag läst ut Burned Alive! Den var så bra i slutet när man fattade vad allt gick ut på. Dom sista kapitlerna (stavning!) i boken sammanförde alla andra, typ. Så man fattade allt. Och vilket budskap den sedan förde med sig!  Här är några rader från boken:

It's like building a house: You have to put one brick after the other. If one brick isn't solid, what will happen? The other bricks fall. So it's the same thing with this, my sweethearts. Mama wanted to rebuild her house and I thought that later it would be more solid and tall enough to allow Marouan to enter it. If not, it could collapse, my house, and I wouldn't have been able to do anything. But he's here. It's fore you to choose what's next.

Detta är delen där Souad, mamman, berättar för sina två döttrar om sonen som hon hållit hemlig i 20 år. Sonen, Marouan, föddes när Souad var brännskadad och alla skadorna på hennes kropp gjorde att hon inte visste om att hon skulle föda eller att hon födde. Plötsligt låg det ett spädbarn mellan hennes ben och hon förstog inte hur det kunde ha hänt utan hennes kraft.
     Boken är baserad på en sann berättelse. Om den grymma vålden i olika länder. Hur ens far eller mor kan döda en nyfödd flicka, bara för att hon är just flicka. En kvinna är inte värd något, ett får eller en ko är värd mer, eftersom de producerar livsmedel till familjen, men vad producerar en kvinna? Inget.Det enda hon ska göra är att producera söner. Föder man en son blir man hedrad av familjen tills man gör nästa tabbe, som sedan kan leda till döden.

Denna boken rörde mig till djupet, och jag vet inte vad som fick mig att fortsätta läsa. Torteringen? Spänningen? Att berättelsen var sann? För att få veta vad som händer sen? Får kvinnorna gå ut ensamma i staden utan en gift man vid hennes sida? Ja, det är frågan...

Vilken skillnad det finns hos olika religioner och traditioner... Om en man här i Sverige hade försökt sätta eld på en kvinna för att hon hälsat på en man , leder det till fängelse för mordförsök. Men i Jordan, där anses mannen vara en hjälte, för att han försvarat familjens ära och rykte, eftersom en kvinna aldrig får se sin fästman förrän efter vigseln...
Och detta är en sed i Jordan... En tradition...

Stark rekommendation!!    

Solen lyser och himlen är blå

Va det e skönt att leva då! Oja, skönt är ordet!

Sov lite länge idag, jag erkänner. Kom upp klockan 11 och åt frukost med tidningen framför mig. Kom på att jag måste ta mitt zinkpiller. Det är ett piller jag tar i samband med Acnix-krämen. Påverkar huden och torkar ut finnarna! Mäkta bra =)
 
Så nu sitter jag här i bikini och shorts och tänker att jag måste ut i solen, eller iallafall bort från datorn.

Följ gärna mig på bloglovin så följer jag dig =)

Ses senare ;*


      


Nu blir det kvällen :P

Hallå allihopa. Nu är jag så ren ska ni veta! Har haft hemmaspa ;)
Rakade ben, nytt ansiktsmedel ( för finnar och orenheter) Acnix 125:- på Hälsokraft.
Duschat med Naturell Lingon Shampoo och Balsam, ger en somrig doft.

Ska nu se Hemlighuset med ett glas cola och min godispåse. Sen ska jag nog kolla på The OH In Ohio, en komedifilm, på TV1000 klockan 22.00 =)

Aa, det är nog min kväll =)

Förresten behöver mer filmtips! Några förslag?

Pusspuss <3

Acnix Rengöringsmedel



Ny Kjol och en ny Bikini :D

Tillbaka igen. Nu med en ny bikini och en ny kjol!



Bikini från H&M och kjolen är från Trend House. Dock inte en bikini som jag eftersökte men aja, ändå något att byta ut min gamla fula med.
    Pappa står uppe och lagar Lasagnette, ska bli goodiegoodie :P längesen vi hade det nu. Och SEN blire fotboll och Stefan & Krister på det!

Har varit på Kvantum med 5 påsar pant. 5 påsar!  Blev 71 kr som bara råkade ramla ner i min plånbok. Köpte mig en fet godispåse som ligger och kollar på mig. Ferraribilen vill starta motorn och gasa in i min mun för att sedan bli helt bucklig i metallen av mina starka gaddar ;) NEJ, GE MIG ANDRA TANKAR ANNARS RYKER PÅSEN NU! 
 
Nu ska jag logga in på Gratis-fashion för att värva medlemmar -.- som dock aldrig funkar men skit samma. =)

Pusspuss <3




Godmorgon =)

Morsning ;) Idag ska jag och mamma gå på stan istället för igår. Ska checka en ny bikini och en klänning tänkte jag. Om mamma går med på det förstås, pank som jag är.

Sen blire kanske en sväng ner till Osudden. Några där som tydligen vill att jag ska dit ;)

Fast först stan, lägger upp bilder om jag köper något =)

Ses senare pösspöss <3


R.I.P Michael Jackson

Michael Jackson har dött av en hjärtattack. The King of Pop finns nu inte längre =(

En av hans favoritlåtar:


We are the world

R.I.P Michael Jackson


Kvällsinlägg

Nu sitter jag nere i källaren och allt är tyst. Det enda som hörs är melodierna på Kents låtar som kommer uppifrån min systers rum. Har hjälpt henne att fixa hennes header på Picasa (typ som pohoshop - gratistjänst på google). Blev riktigt bra tycker jag. Checka hennes blogg här. 

Nu ska jag käka upp min sista Riesen, okej mammas, men nu e det min sista utav hennes Riesen... xD + läsa ett till kapitel i Burned Alive.
Sen nattinatti ;*




Magnum Strawberry White

Kom precis hem ifrån Kvantum. Mamma bad mig att gå och köpa glass och vad gör man inte för lilla mamsen?

   Oj, Oj, Oj. Mumsigt värre!!

Ska nu gå ut och njuta av min glass och ta med mig Burned Alive.

Pussar ;*




Burned Alive





Här är boken jag läser för stunden. Den är verkligen en bok jag rekommenderar er att läsa över sommaren :)

En chockande vittnesbörd; en sann historia med en otrolig grymhet. Souads brott, sex före äktenskap ansågs som en stor skam för familjen och var straffbart med döden. En morgon hällde hennes svåger bensin över henne och han sätter eld på henne. För detta ansågs svågern vara en hjälte i Jordan.

Läs! Läs! Läs!     


Torsdag :)

Hallå!
Idag var det tänk att jag, mamma och min syster skulle gått en sväng på stan. Rykten om att rean ska vara bra. Men nehe, då ringer Max och min syster ska senare jobba, så vi tar det imorgon istället. Måste ha en ny bikini. Har haft min gamla i 3 år snart. Så det är definitivt dags för en ny! Hade tänkt mig en blåvit-randig på H&M. Eller en gul... Aa, vi får se vilken färg det blir.
Har fått ett annat förslag idag. Åka till Osudden och bränna upp huden ännu mer. Väldigt lockande i värmen, men jag vet inte, är sugen på att bara va hemma idag, sitta ute och läsa eller något. Aa, det löser väl sig så småningom :)




Shortsen från Gina Tricot är så snygga! Jag vill så ha dom! Man kan även vika upp den nedre kanten och göra dem ännu kortare. Plus skorna från Skopunkten! Ett måste i min garderob! uhh, älsklingar, kom till mig! Usch, nu blir jag såå shoppingsugen, men har tyvärr inga pengar! Har aldrig förr varit så här pank! Har max 45 kr på bankkortet.. Yippie..
Tur att man får in lite pengar den 30:e. Och så fyller jag faktiskt år den 13 Juli så då rullar det nog in lite till. =)
Nu ska jag nog gå ut och läsa i Burned Alive. Ses senare!


Borta bra... men hemma bäst!

Underbar vecka! Kom hem från midsommarfirandet i Haverdal igår. Pappa tog bilen hem i söndags eftersom vissa fortfarande har jobb kvar. Men kolla vädret! Inte kunde vi lämna havet! Så vi stannade kvar tills igår och låg och pressade i solen. Kan ju säga att turen till Osudden med Malin och Frida inte gjorde gott med min bränna. Ser för övrigt ut lite som en kräfta. Fast jag är ju en ;) I alla fall, här kommer en liten överblick från Haverdal.
  Vi åkte ju först till Ullared för att handla med oss en massa kul stuff. Men vilken besvikelse! Jag som oftast brukar ränna runt inne på Gekås i timmar innan jag når kassorna. Kommer fram efter entréen, till shampoo-avdelningen och plockar en massa därifrån. Lite pads och sån skit ni vet ;) Vidare till kläderna, där jag spenderar mest tid. Men nu, jag gick runt klädställningarna en gång. Bara skjortor!! Jag skojjar inte!  Det var det enda mina ögon såg! Okej, det fanns lite linnen här och var. Men inte ens dom var fina! Nej, inget från kläd-avdelningen hamnade i min korg. Sen hittade jag lite trosor och behåar, och ett par mysiga grå halvkorta byxor. Hann dock inte prova, och naturligtvis var dom förstora. Men aja, sköna iaf. Hittade också en ny almanacka. Svart och ganska stor. Jag som försöker pracka på alla möjliga människor att börja använda det! Så bra! Fast der händer att jag glömmer massa saker ändå :S .
    Sen åkte vi raka vägen till Haverdal. Där bäddade vi snabbt och jag somnade fortare än jag trodde jag skulle göra.

Midsommarafton!

Jag, pappa, mamma, mormor och morfar åt tillsammans frukost på den stora altanen. Ska ta bild ngn gång så ni får se stugan, eller huset för det är det ju. Min kusiner och Louise anlände anlände vid ungefär 13, till sillen. Vi får alltid säga till dem att komma en halvtimma innan den sagda tiden, för dem kommer alltid en halvtimma försent xD.  Efter den traditionella sillen, går vi till midsommarfesten vid vår gamla stuga. Där köper vi lotter och har det trevligt. Detta året vann pappa en dörrmatta, två smörknivar, ett bäddlakan, och jag ville att han skulle vinna den vita fina parasollfoten. Jag retade honom hela vägen hem sen, att han var såå nära på att vinna den. Men så kul skulle jag tydligen inte ha. I stugan blev det sen Louise's jordgubbstårta! Hemmagjord! SÅÅ GOTT! Vräkte i mig... Hehe. Sen var det inget mer kul som hände. Jo! När jag sedan skulle sova så valde jag att sova ute i allrummet, för att min pappa är en vinnare på snarkning. Så där tänkte jag ligga. Men det tror inte jag min kusin Tobias visste. Han skulle in till några kompisar i Halmstad. Han hade tydligen också tänkt att ligga där. Jag hoppades verkligen att han inte skulle bli för full och göra det stora misstaget genom att krypa ner hos mej. Men så blev det inte. Han blev nog dock förvånad över att se mig där, men han sa inget och han var inte full eller ens påverkad heller.
Där har ni min midsommar! Kanske inte världens roligaste men vad gör man?
Nej, inget. Man tackar och bugar helt enkelt!

Reality!

Så! Tillbaks till nuet!
Nu sitter jag här mätt med nymålade naglar. Valde ett fint och somrigt rosa. Dock inte i neonfärg. Inte något som passar min smak.
 


Väldigt sött, nästan babyrosa =)
Finns att köpa i nästan alla butiker där Isadora-märket finns.

Just nu funderar jag på hur man kan värva medlemmar på sina gratis-sajter. Har försökt på en massa alternativ, men inget som verkar få någon att bli intresserad.
Är medlem på Gratis5.se
och Gratis-fashion.se

På Gratis5 så är det ganska svårt att samla poäng men det är värt det när man ser presentkortens värde.
På Gratis-Fashion är det lättare att samla poäng, och det är mindre värde på presentkorten, men på bättre affärer.

Om du också vill ha gratis presentkort kan du bli medlem på någon av sajterna. Här är adresserna:
Gratis5: http://www.gratis5.se/user/register/jesssiiiiiee
Blir ni medlemmar här får ni 85 poäng redan vid registreringen!
Fast bara 50 om inte inte blir det genom mig!

Gratis-fashion: http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=8479
Jag har ni varit medlem i max 45 minuter, har redan 645 poäng!

Bli medlem NU!

Nu ska jag checka lite hemsidor. Är shoppingsugen :P




Ha det bäst!

Nu sticker jag till Ullared och Halmstad! Kommer inte att ha tillgång till dator under helgen, så det blir inget bloggande för mig, och inget att läsa för er!   Ha en underbar midsommar allihopa så skriver jag jäääättemycket när jag kommer hem igen!  Love you all!

Pussar ;*


Haverdal =)

Hemkommen från Max, såå gott! Kanske inte världens bästa lunch men alltid något. Går ju snabbt också med syrran i kassan...

Nu ska jag forsätta packa till havet, och ska inte glömma bikinin, man vet ju aldrig när solen tittar fram =)

Skriver mer senare ;*


Torsdag :)

Idag händer det grejer!
Först lunch med papps ngnstans. Sen när mamms kommer hem från jobbet blir det Ullared och Gekås! Vem gillar inte det? Springa runt och nappa åt sig en massa saker att sedan lägga i mammas vagn, dvs hon betalar...  Efter det blir det direkt ner till stugan i Haverdal, utanför Halmstad. Ska fira midsommar där med släkten, kanske inte de bästa alternativet men vad gör man inte för släkten och alla jordgubbarna? Jag gör mycket! Tradition herregud!

Nu ska jag springa upp för trappan med min sminkväska. Sen tvingas jag nog packa ner en massa kläder. Mamma och jag stannar nog tills tisdag om vädret håller uppe. Så det blir inte mycket bloggande för min del denna helgen. Ska försöka blogga mycket nu innan jag åker.
Promise!

I'm out ;*



Godnatt ;*

Nu säger jag godnatt för idag. Ska nog läsa lite i Before I Die innan jag somnar. Om mina ögonlock klarar att vara öppna en stund till, istället för att torka helt. =)

Godnatt ;*


Gratis Presentkort? Ja, tack! =)

Vill du ha gratis presentkort att handla för? Eller, dum fråga, vem vill inte?

Gratis5 är en hemsida där man kan få presentkort GRATIS! Blir ni medlemmar genom mig får ni dessutom 25 poäng direkt, och just nu, 50 poäng direkt där ni blir medlemmar!

Såå.... Om jag var du skulle jag ta chansen!  =)


Gratis5.se

Tarkan-Kiss Kiss

Idag har jag varit på stan och ätit en god lunch med Malin och Maria. Tog en smaskig kycklingsallad på Snipen. Damn vad god den är! Testa!
Jag och Malin gick en stund i affärerna efter, men olyckligtvis är jag något pank just nu så inget inhandlat idag. Eftersom man inte har pengar hittar man ju massor som man bara måste ha till sommaren. Flera kjolar och klänningar överallt, linnen och accesoarer. Men nehe, inga pengar. Jag måste allvarligt lära mig spara min pengar -.-. Lycka till!  
Haha, nu kom jag att tänka på i söndags, när jag, Malin och Semlan satt nere i Åbroparken och försökte komma på gamla góa discolåtar. Här är en av dem, så häärlig!
Ses Senare, Puss <3


 




Tarkan-Kiss Kiss

Äntligen!

Är väl en bra bild att börja sommarlovet med? Selma, Malin och Maria på avslutningsdagen.
Har dock ingenting planerat. Hoppas dock att en sista-minuten-resa blir tillgänglig. Är avundsjuk på alla som lyckats skaffa ett jobb under vår lågkonjuktur. Vill också ha jobb och tjäna pengar. Men aja, får väl sköta hushållet, som mamma tycker är jättebra. Städa, diska och stryka, en mammas högsta dröm. Just det! Min granne åker nog på husvagnssemester, så det blir nog att ta in deras post och mata fiskarna hos dem! Perfekt, och hon betalar alltid bra.
Har bestämt mig för att börja blogga varje dag nu under sommarlovet, för att få igång det och göra det regelbundet.
Kan ju försöka iallafall.

Vi ses senare <3

Tävling på Gaybloggen

Var med i Gaybloggens tävling om ett presentkort på H&M. 1000 Kr! Du vet den snygga bikinin till utlandsresan som du vill ha, dags att köpa den snart?

Gå in och var med du också!

http://gaybloggen.com/2009/june/tavling.html#comment


Jessie <3

Hehe, läs detta innan du läser det nedre inlägget. =)

Okej, skrev lite kuligt i det förra inlägget, ser jag nu.

Jag tror inte det är så många föräldrar som läser min blogg, så... ehm, okej, till er som tror på det jag skrivit i nedre inlägget, att vi har fått våra betyg lättare. =)

Förlåt för felet! <3

Härlig Dag :) 090608

Måste säga att denna dagen var bannemej en bra dag! Jag och Selma har plundrat skolans bibliotek, och vi är ännu inte färdiga. Första rundan: två böcker. Selma: 3 böcker (ska ju alltid vara värst). Andra rundan: tre böcker till. Selma: 3 böcker. Och eftersom man lånat ynka en bok fler så är det status, eller hur Selma? Oja. Men jag hade haft 6 böcker om min käresta till bok fanns tillgänglig! Twilight - fjärde boken! VEM HAR DEN? Jag vill läsa..  Ska snart börja läsa i den första boken: Pojken i randig pyjamas. Har hört att den ska vara bra och rörande. Så den blir nummer 1. 
    Fick reda på mitt slutbetyg i Spanska Steg 3 idag. VG blev det, men hade fått MVG om jag kämpat lite till. Det skyller jag på en dålig grund. Byta lärare 8 gånger i grundkurserna är kanske inte jättesmart, men vad gör man?
   Och nu till alla föräldrar som vill veta om elever från Prolympia klarar sig på Figy, eftersom alla är så oroliga att vi inte får samma utbildning och betyg som till exempel Apladalsskolan. Det är ingen skillnad! Och NEJ! Vi fick inte betyg lättare för att vi gick på en icke-kommunal skola! Vi hade lika mycket press som alla andra skolor. Jag erkänner, jag är kass på vissa ämnen. Men det betyder ju inte att vi inte lärde oss något på Prolympia. Ta min matte. Jag var dålig på matte redan i femte klass, och det har aldrig ändrats. Jag kan helt enkelt inte lära mig matematik. Det spelar ingen roll vilken lärare jag har. jag är och förblir lika kass ändå! Det finns andra ämnen som passar mig bättre. Typ språk. OCH jag ser nu att jag använt styckeindelning i min blogg, och det kan jag lova, det e inte alltid det händer. Hoppas Lisbeth läser min blogg... Haha, väldigt troligt. Not.
Jahapp, nu har jag avreagerat mig så det räcker idag =)

Love you all ;*

RSS 2.0