Kebabrulle! =)

Hellu hellu hellu. Bra humör idag, Jessie? OJA! Konserten bara flyger iväg med glans, och man har ju extra snälla föräldrar när man gör något bra. Så sitter här och väntar på en smarrig kebabrulle och mitt godis som mamma och pappa är skyldiga mig! Tänk dig! De åt upp HELA min påse igår... Man blir ju en aning sur... Så jag ska ha mitt godis! När man sitter här hinner man ju skriva några rader. UH NU KOMMER MIN KEBABRULLE!
Okej, jag måste springa upp och äta nu, skriver mer sen!


Pussheeeej <3

Torsdag

Torsdag är en bra dag. Sovmorgon och jag slutar hyfsat tidigt. Lovade pappa att skriva ett CV så det blev prioritering nummer 1, men ni som känner mig vet att det blev ungefär den sista. Men nu är den i alla fall skriven, så nu kan jag lämna in den till City Gross. Hoppas verkligen jag får ett jobb där, visst det är en bit att cykla men motionen behöver jag.
Måste bara säga att Värnamo har ett helt underbart väder, satt ute på rasterna i skolan, oh gud vad det är härligt. Sol och vänner, det är bra det!  Många nykomlingar på min kontaktlista på msn känner jag, men det är bara kul.
Får se om jag skriver en rad imorgon, har blivit ganska kul faktiskt! Trodde inte jag men visst, det funkar!

Ses kanske imorgon då?

Puss ;*

Onsdag

Jahapp, nu var det onsdag igen. Sovmorgon till 10.50 , sånt som vår musikgrupp älskar. Eller ja, säg en som inte gillar att ha sovmorgon^^
Aja, ska nog söka jobb på City Gross, min kära fader har frågat om dem behöver mer folk i sommar.
      Usch, vad jag känner att alla prov kommer att tynga ner min vardag. Och på det en kosert i Mariakyrkan och Tigerdansen kommer ta en hel kväll, så många pluggmöjligheter försvinner. Men det ska nog gå att lösa ändå.
      Jag har så fått ett sko-sug. Har varit inne på skopunkten, dinsko, ellos, h&m, scorett. Mamma mia säger jag bara! GE MEJ! Jag vill ha ett par vita pumps till sommaren, tan-färgade gladiatorskor, nya vita slip-in (mina gamla är redan slängda). Så egentligen vore det smart att köpa alla tre på skopunkten, så får jag ju ett par gratis. Riktigt bra idé tycker jag, eller hur?

Puss ;*

Love love love ;*

Okej alla bloggare, har ju inte skrivit på ett tag så kanske är dags nu.
Kan inte säga att jag gjort mycket under vårt kära Påsklov med stort p. Varit med Malin, varit med Malin, sovit, varit med Malin och lite mer Malin. Och lite data kan man nog klämma in.  Tydligen andra som har varit mer aktiva.
Idag så har jag chattat väääldigt mycket. Och med en massa underbara personer. Jonna från klassen i femman, underbart. Kommer även in en bild på bdb på klassen från fyran. Jonna skickade den och minnena bara ploppar ju fram. Typ den gången när Maria (läraren) samlade alla tjejerna i ett grupprum, och därinne hade vi "tjej-snack". Liksom girls only. Där dök det fram att halva våran klass, alltså hälften av tjejerna, var kära i en o samma person. Ja, Linus, du var tydligen populär på den tiden. Kan ju inte avslöja vilka dessa tjejer var, men tjejtjusaren Vedran kan ju känna sig slagen. Och sen alla underbara raster, klassens stund, som ofta avslutades med en danstävling, eller som man kallade det, en "tryckare". Haha, kom ihåg när Largesa och en till hade Klassens stund, självklart en danstävling. Det paret som dansade snyggast fick varsitt Hubbabubba paket. Och när Khan och jag dansade råkade han ta mig liite på röven, och det var avgjort. Wiiiie, hubbabubba till mig! Alla ville ju såklart ha ett tuggummi, men då var man ju så snål och sa, nää, jag ska öppna det hemma.
Som jag saknar dessa tider. Ahh, ett till minne som kom upp. Kom ihåg att en dag, måste varit en söndag, hade jag testat sminka mig, och tydligen hade jag inte fått bort allt. På måndagen sen i skolan tittade alla förskräckt på mig och jag ba tänkte " Varför kollar alla på mig?" Sen sa Vedran " Asså jag har aldrig sett dig i så mycket smink!" Vad tänker man? Men jag har ju inget smink på mig! Vad är detta för tjafs!?  
    Kom på att när man tänker på det nu, tänker man på hur klassen verkligen har splittrats. Personer som man va ihop med då, på skoj, för det betydde knappt något, hälsar inte ens på en, man behandlas som luft! Hmm, sånt man inte riktigt bryr sig om men... allt det betydde ju något för ett antal år sen.

Tänk om man fick va övervakningskameran i just de minnena som man funderar över-hur var det egentligen?

Tiden-Kom tillbaks-Jag saknar dig! Love

RSS 2.0