Ingenting kan röra dej..

Har fått en ny låt på hjärnan, som vanligt. Just nu är det Sonja Aldéns låt Starkare än då, helt underbar. Passar på att blogga när man inte har något att göra en seg lördagkväll. Förlåt, varit lite seg på uppladdningsfronten, men har inget att skriva om, och har jag det så vill jag oftast inte avslöja, eftersom det alltid involverar andra personer i min närhet.
Nog om det.. Mysig kväll med kära syster ikväll. Vi kollade på Patrik 1,5. Trodde inte den skulle va så sorglig, men ni som känner mig vet att jag gråter floder i alla dramatiska scener. Vi gjorde även Josses Special, curry med köttfärs.
Varför tänker man på onsdagar att oj! det är bara två dagar tills fredag. Och det betyder ju helg och två dagars härlig sömn. När sedan söndagen kommer tänker man att vad snabbt det gick. Åhh nej, måndag. Men sen att man orkar igenom vecka efter vecka beror ju på bra livskraft. Skulle inte mina vänner va där för mej, vet inte vad jag skulle göra. Ensam i alla lägen, nej usch. Så tack för att ni finns!
Speciellt den här helgen började väldigt bra, trodde ju jag på mattelektionen i fredags, när jag äntligen fattade! Yippi vad kul allt blev då. Max 15 minuter senare sprack den glädjen. Dagen i skolan slutar med att jag vänder upp och ner på min bag, så alla stirrar blint på mej som idioter. Jag hade i alla fall Hanna Levins medlidande som satt och sa en massa uppmuntrade ord om mina nycklar. Hon är bra på uppmuntrande ord, man blir alltid gladare när man inser hur det måste ha gått till när någon idiot (eller en snäll person som faktiskt tänker lämna in dem till receptionen) tog mina nycklar. Och att man alltid utesluter ungefär 5 sätt. för att man tänker på alla konsekvenser som dem ger. Så tack till Hanna Levin! Oj, har nog aldrig skrivit så här mycket på ett o samma inlägg. Rekord! Nu kan jag ju vänta någon vecka till innan jag skriver igen, som jag har gjort nu. Det verkar ju ändå inte vara någon som läser mina tråkiga inlägg, så jag kan ju fortsätta skriva en hel sida, fast det hade jag inte pallat även om jag hade fått precis dina tankar att hamna på mig, så nu slutar jag!

Pussar ;*

stolt*



Okej, första, nej, andra gången jag får ett VG på ett matteprov! Stoltare än vad jag är nu kan man inte va! Tack Malin! Tack Mattias i Ljungby? Okej, väldigt stolt iaf ;) Fast lite surt är det när man läser igenom och märker att man har rätt svar.. nähä, då är det fel uträkning istället. Fast det beror ju också på vem det är som rättar, och i detta fall.. Inga namn nämda.. det gör att jag tänker på dagens dåliga föreläsning. Inga kränkningar i din blogg! nänä... Nej, usch detta leder mej på andra vägar än mot mitt mål. Jag borde välja vägar som leder mej mot mitt mål, men har jag ens något mål? Ja, den frågan får jag fundera ut ett bra svar på. Men Hallå? VG på ett matteprov! ojojoj..

RSS 2.0