Bolmsö

Hallå bloggen!
 Malin frågade mig när jag skulle fixa bloggen, hmm, kom på att jag kanske skulle göra det, lovade ju det igårkväll. Det löftet får jag väl hålla, rätt lätt faktiskt. Wellwell... Okej, ni som läser detta (och som gillar katter) ska inte skriva massa dumma kommentarer för att jag kanske inte skriver som ni vill att jag ska, men tack gode gud för att vi alla är olika.
   På Bolmsö hade vi mest regn, fast ibland kunde faktiskt solen titta fram bland molnen. Bad blev det ändå. Galna som vi är, badar vi när det nästan regnar, eller när det är ett svart moln precis över oss. Men vafan, ska man bada så ska man =) Det blev också mycket kortspel under dom regniga dagarna, och många skratt. Definitivt när den satans katt som Johan skulle mata var eviga dag, och som sen skrämde honom så mycket att hans ögon var lika stora som två pingisbollar. Det var den andra kvällen, när katten visste att han kanske skulle få mat hos oss. Klockan var nog runt 01,30 på natten, och vi hör ett ljud. Malin tyckte att det lät som ett vildsvin som grävde i jorden eller vad hon sa. Johan for upp och skrek " Hörde ni? Vad va det? Allvarligt, jag sover inte förrän jag fått reda på vad det var! " Tre trötta tjejer (okej, Frida var nog inte trött) sa " Men snälla det va väl en fågel eller katten". Men nej, Johan skulle ut och kolla, och då hördes det igen. Johan tände alla lamporna i huset, Frida sprang upp för att hon var nyfiken. Jag låg kvar i min säng och försökte sova fast paniken yrde i rummet. Sen tror jag det lugnade sig och Johan la sig i sängen igen. Då sa Malin" Vafan Johan, lampan! Åhhh! ".  Hon sprang irriterad upp och släckte den, men innan hon gjorde det sa hon: " Åhh, katten sitter ju utanför fönstret ". Jag börjar asgarva och alla springer upp för att kolla. Haha! Där satt den utanför det immiga fönstret och kollade in med oskyldiga ögon, som om han skulle bli insläppt. Men haha, där fick den allt sitta. Hemsk var den! Den ockuperade dörren dagen efter. Vi kom för fasen inte ut! Eller okej, jag och Frida kom inte ut. Eller.... ehm... vi typ... vågade inte :P Haha katten fick ju inte springa in och det var precis det han ville. Lukas, som Johan döpte honom till. Kattjäkul säger jag!  Det var det roligaste som hände. Haha! Jo! Malin och Johan skulle dra in båten! Nej, då ryker repet som var fastknutet i båten sönder. Hah! Inte lika kul... nej, jag vet.
   Vi spelade mycket kort! Sjuan för det mesta. Jädra vad kul det var när man hade bra kort. Sjuan kan spelas på många olika sätt. Med poäng eller vanligt att man ger ett kort när någon inte kan. Här har man en sak som är 25 poäng, och kan man inte får man den saken ( i detta fall hade vi oftast en kapsylöppnare, som Johan dödade en fluga med ^^ ). Kul var det när ingen kunde, och man själv inte kunde gå ut, fast man blev av med många kort på en gång. Allt under 10 blir 5 poäng, och knekt, dam och kung ger 10 poäng. Ett ess ger 15 poäng. Omgången avslutas när en har gått ut, så man fortsätter inte tills alla har gått ut. Man spelar upp till 300 poäng, eller hur mycket man vill! Mycket roligare än den vanliga. Haha man måste dock hålla reda på om man har saken med 25 poäng. Det kan bli lite lurigt om man glömmer skicka den vidare, haha. Det var Johan inte så duktig på. Frida lurade på honom 25 poäng två gånger. Haha...

Här kommer lite bilder!! =)


Malins stuga på Bolmsö :)


Malin och Johan i plurret. ( Johan kör lite indian-dans )


Mallan slappar i sängen =)


Enda bilden på Frida =) Btw! Älskar hennes armband :)

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det lite mat =)

Puss på er! <3

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker du kan lägga in ngn bild på dig också ;) Skitkul va det :D ÄLSKAR bilden på frida :D Pussss <3

2009-08-13 @ 17:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0